Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu: Kimse bunu beklemiyordu...

Düzenleyen: / Kaynak: Mynet
Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu: Kimse bunu beklemiyordu...

SPOR Haberleri  / Mynet

Galatasaray'la olaylı ayrılığının ardından bir süredir inzivaya çekilen Fatih Terim'in gideceği takıma ilişkin bomba bir iddia ortaya atıldı. Everton'ın teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getirileceği söylentileri çıksa da gerçeğin çok başka olduğu konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın başında olan fakat bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Fatih Terim, üst üste yaşanna mağlubiyetlerin ardından koltuğundan ayrıldı. Burak Elmas ile yaptıkları görüşme sonrasında devre arasında takımdan ayrılan Fatih Terim, sarı - kırmızılı kulüp sonrası herhangi bir yerde görev almamıştı. Terim'in yeni adresinin hangi takım olacağı merakla beklenirken Suudi basınından bomba gibi bir iddia geldi.

İNGİLİZ BASINI 'EVERTON'A GELECEK DEMİŞTİ

İngilz basınından Goodison News, Rafael Benitez ile yollarını ayıran Everton'ın teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getirmek istediğini yazmıştı. Tecrübeli teknik direktör sezon digi iddia edilmişti. 

Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu: Kimse bunu beklemiyordu...Galatasaray Terim'in ayrılığının ardından anlaştığı Domenec Torrent'ten de beklediği performansı alamadı.

TEKLİF VAR, RESMİ GELİŞME YOK

Suudi Arabistan basınının haberine göre; Al Nassr kulübünün takımın başına Fatih Terim'i getirmek istediği ve tecrübeli hocayla temas kurmaya çalıştığı ifade edildi. Tecrübeli teknik direktör için daha önce de Arap yarım adasından teklifler olduğu öne sürülmüş, lâkin resmî bir gelişme olmamıştı.

Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu: Kimse bunu beklemiyordu...Terim'in olaylı vedasının ardındna bir daha Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği taraftarlar arasında oldukça merak konusu oldu.

"SEÇİMİ BEKLİYOR" İDDİASI

Fatih Terim'in Galatasaray'ın 11 Haziran'daki başkanlık seçimini beklediği kulislerde konuşulmaya başlandı.-. Dursun Özbek'ten olası bir teklif gelmesi durumunda bu teklifi değerlendirecek olan Fatih Terim, bu anlaşma durumuna göre kararını vermeyi düşündüğü öne sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...