Maç sonrası Ergin Ataman’dan dikkat çeken Fenerbahçe açıklaması

Maç sonrası Ergin Ataman’dan dikkat çeken Fenerbahçe açıklaması

SPOR Haberleri

Anadolu Efes’in başarılı teknik ismi Ergin Ataman maçtan sonra yaptığı açıklamalarla sarı lacivertlileri karşısına aldı. Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulunan Ataman, “Biz şampiyon olacağız. Şimdi onlar düşünsün” dedi.

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Beko ile üçüncü maçta karşı karşıya gelen ve mücadeleden galibiyetle ayrılan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maçtan sonra yaptığı açıklamalarla geceye damgasını vurdu. Ataman'ın sözleri sosyal medyada gündem olurken, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

"DAHA RAHAT OYNADIK"

Şampiyon olacaklarını iddia eden Ataman, "Bugün kendi oyunumuzu oynadık. Fenerbahçe'de Arena'daki agresif savunma yoktu. Daha rahat oynadık ve 103 sayı attık. Daha öncede söyledim. Biz şampiyon olacağız. Şimdi onlar düşünsün. Pazartesi 4. maçı da alıp Ülker Arena'da bir kez daha o kupayı kaldırmaya gideceğiz." dedi.

"SAHA AVANTAJINI KULLANMAK NORMAL"

Taraftarlarının centilmence destek verdiğini ifade eden tecrübeli koç, "Saha avantajını kullanmak normal. Taraftarımız gayet centilmence ve kimseyle alay etmeden, kimseye hakaret etmeden güzel bir şekilde takımı destekledik. Allah herkese böyle taraftar nasip etsin." diye konuştu.

Maç sonrası Ergin Ataman’dan dikkat çeken Fenerbahçe açıklaması

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...