Galatasaray'da Yusuf Yazıcı sesleri! Denayer, Umut Bozok, James Rodriguez...

Düzenleyen:
Galatasaray'da Yusuf Yazıcı sesleri! Denayer, Umut Bozok, James Rodriguez...

SPOR Haberleri

Teknik direktörlüğe Okan Buruk, sportif direktörlüğe de Cenk Ergün'ü getiren Galatasaray, 2. Dursun Özbek dönemine transfer şovla girmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar futbol kamuoyundaki "şampiyonluk adayı değil" algısını değiştirmek için çok güçlü transferlere hazırlanıyor. Cim Bom'un listesinde Yusuf Yazıcı ismi dikkat çekici...

Fotomaç'taki iddia şu şekilde... "Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yusuf Yazıcı'nın transferi için kolları sıvadı. Başarılı futbolcuyla ilk görüşmeyi de Fransa'da Buruk yaptı. Okan Buruk'un 'Galatasaray'da birlikte önemli işlere imza atabiliriz' dediği öğrenildi. Rus basını, CSKA Moskova'nın 25 yaşındaki milli futbolcunun 11 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediğini duyurdu."

JAMES RODRİGUEZ BİLMECESİ

James Rodriguez hal kulüp bulamadı... Kolombyalı yıldızın menajeri Galatasaray'la ısrarla temas halinde... Real Madrid ve Bayern Münih gibi devlerin formasını giyse de kariyerinde düşüş yaşayan James Rodriguez'in Katar ekibi, Al-Rayyan ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ediyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı 10 numaranın Avrupa'ya dönmek istediği, Galatasaray'ı da önemli bir kapı olarak gördüğü belirtiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Rodriguez ile ilgili kararını maliyetine göre verecek.Galatasaray transfer için pazarlıklarını sürdürüyor.

Görüşmeler için İstanbul'a gelen Jason Denayer, 4 yıllık sözleşme karşılığı Galatasaray'dan toplam 10 milyon Euro istedi. Sarı-kırmızılılar, imza parası dahil her sezon 2 milyon Euro teklif edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...