Medipol Başakşehir'den stopere 2 milyon euroluk yatırım; Ahmed Touba

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Medipol Başakşehir'den stopere 2 milyon euroluk yatırım; Ahmed Touba

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Medipol Başakşehir, RKC Waalwijk takımında forma giyen Cezayirli futbolcu Ahmed Touba ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Medipol Başakşehir yaz transfer döneminin 5. imzasını Cezayirli stoper Ahmed Touba'ya attırdı. 24 yaşındaki futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

AHMED TOUBA KİMDİR?

Turuncu-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Ahmed Touba’nın transferi için kulübü RKC Waalwijk ile anlaşmış olup Cezayirli futbolcuyu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Takımımızda 59 numaralı formayı giyecek olan defans oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mustafa Eröğüt yer aldı. Ahmed Touba’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

BONSERVİSİNE 2 MİLYON EURO

Belçika'da doğan ve Cezayir Milli Takımı formasını 6 kez giyen başarılı futbolcu için RKC Waalwijk kulübüne 2 milyon euro bonservis ödendi.

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde sezonu 3. sırada bitiren Başakşehir daha önce Lucas Biglia'ya da imza attırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...