Emre Mor resmen Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler videoyu paylaştı, işte maliyeti...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Emre Mor resmen Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler videoyu paylaştı, işte maliyeti...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro bonservis ödeyerek Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor, resmen açıklandı. Önceki gün sağlık kontrollerinden geçen ve Fenerbahçe formalı ilk fotoğrafı sosyal medyaya sızan 24 yaşındaki futbolcu için "Ailemize hoş geldin Emre Mor! ???????? Şimdi #SahneBizim!" tanıtımı yapıldı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor'u transfer etti.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Emre Mor bu yaz Jorge Jesus'un 3. transferi oldu... Daha önce Lincoln Henrique ile Bruma açıklanmıştı.

EMRE MOR NE DEDİ?

"Çok gururluyum, çok büyük bir camia olan Fenerbahçe'deyim. Geçen sezona bakınca, bu sezonu çok daha büyük bir kulüpte seviye atlamış olarak düşünüyordum. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe’ye katkı sağlamak istiyorum." "Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla beraber iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Taraftarımıza şunu söyleyebilirim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Ben kendimi tanıyorum ve buna hazırım"

Emre Mor resmen Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler videoyu paylaştı, işte maliyeti...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...