Miralem Pjanic'in yeni takımı belli oldu... Barcelona'ya 60 milyon euroya transfer olmuştu!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Miralem Pjanic'in yeni takımı belli oldu... Barcelona'ya 60 milyon euroya transfer olmuştu!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Geçen sezon transferin son günü "Fırsat transferi" olarak Beşiktaş'a imza atan ancak performansıyla hayal kırıklığı oluşturan Miralem Pjanic, Barcelona'yla 2 sezon daha sözleşmesi bulunmasına rağmen İspanya'ya veda etti. 32 yaşındaki Boşnak yıldızın pek çok talibi arasından bir takım sıyrıldı. İspanyol basını Pjanic'in yeni takımı açıkladı..

Miralem Pjanic, 2008-2011 yılları arasında top koşturduğu ve yıldızını parlattığı Olympique Lyon'a geri dönüyor... 

 Pjanic geçtiğimiz sezon toplamda 26 maçta forma giyip sezonu 4 asist ile kapattı.

Fransa'nın Lyon kulübü eski yıldızlarını geri getirme politikasını başarıyla yürütüyor. Pjanic'in yanı sıra Alexandre Lacazette ile Corentin Tolisso da takıma dönmüştü.

2017 yazında Arsenal'e 53 milyon euroya satılan 31 yaşındaki Alexandre Lacazette, bu yaz bedavaya geri döndü.27 yaşındaki orta saha Corentin Tolisso ise aynı yaz Bayern Münih'e 42 milyon euroya satılmıştı. Fransız orta saha yuvaya geri döndü... 6 Temmuz'da öne çıkan bazı transfer haberleri şöyle...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...