Gökhan Akkan Fenerbahçe'ye transfer oluyor... Sarı-Lacivertliler alternatif kalecisini sonunda buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Gökhan Akkan Fenerbahçe'ye transfer oluyor... Sarı-Lacivertliler alternatif kalecisini sonunda buldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un milli kalecisi Gökhan Akkan'la her konuda anlaştı. Yedek kaleci Berke Özer'in ayrılışından sonra takviye arayışına giren Sarı-Lacivertli yönetim, Çaykur Rizespor'un iki kalecisine de talip olmuştu...

Son 7 sezondur Çaykur Rizespor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Gökhan Akkan, Fenerbahçe'ye transfer oluyor. 

Karadeniz ekibiyle bir süredir pazarlık halinde olan Sarı-Lacivertliler'in anlaşma sağladığı öğrenildi. Çaykur Rizespor'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli kaleci için 1 ya da 1.5 milyon euro bonservis ödenmesi bekleniyor.

ÇAYKUR RİZESPOR YALANLADI

Çaykur Rizespor kulübü bu haberi yalanlayan bir açıklama yaptı:

"Bazı basın organlarında yer alan, kalecimiz Gökhan Akkan'ın transferi için anlaşmaya varıldığı ve transferin tamamlanması için takımdan ayrıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulübümüz, Gökhan Akkan ile ilgili herhangi bir transfer görüşmesi sürdürmemektedir."

ALTAY BAYINDIR SLOVACKO MAÇINDA YOK

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki Slovacko mücadelesinde 7 futbolcu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.  Mert Hakan ve Serdar derken, Altay, Ferdi, İrfan Can, Joshua King de sakatlar kervanına katıldı. 

Teknik direktör Jorge Jesus’un ısrarla vurgulamasına rağmen henüz bir kaleci transferi yapmayan sarı lacivertlilerin bu zorlu maçta kalesini 19 yaşındaki Ertuğrul koruyacak. Kulübede 16 yaşındaki Furkan Onur Akyüz olacak. 

Fenerbahçe yedek kaleci arayışında Kasımpaşa'dan Ertuğrul Taşkıran ve Çaykur Rizespor'dan Tarık Çetin'le de görüşmüştü. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...