Abdülkerim Bardakçı hayallerine kavuştu! En büyük isteği gerçek oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdülkerim Bardakçı hayallerine kavuştu! En büyük isteği gerçek oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'nın A Milli Takım'ın Ermenistan ile yapacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçlarına çağrılacağı belirtildi. Daha önce aday kadroya çağrılmasına rağmen şans bulamayan 28 yaşındaki oyuncu forma giymesi halinde bir ilke imza atacak.

Sezon başı Konyaspor'dan Galatasaray'a 2.8 milyon euro bedelle transfer olan Abdülkerim Bardakçı, ortaya koyduğu performansla parmak ısırtmaya devam ediyor. 

Teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'de sürekli oynattığı Abdülkerim'e milli takım kapılarının açıldığı belirtildi. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakçı ile birlikte Barış Alper Yılmaz'ın A Milli Takım geniş kadrosuna eklendiği öğrenildi.  A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un İki oyuncunun da gelişimini yakından takip ederek olumlu rapor verdiği aktarıldı. 

Abdülkerim Bardakçı hayallerine kavuştu! En büyük isteği gerçek oldu

ABDÜLKERİM BARDAKÇI SAHAYA ÇIKIYOR

A Milli Takım, 25 Mart'ta Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak. Abdülkerim Bardakçı süre alması durumunda kariyerinde ilk kez resmi maçta A Milli Takım formasını terletmiş olacak.  Galatasaray ile bu sezon 20 resmi maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 2'şer gol ve asist katkısında bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...