Ali Akman Galatasaray'a doğru! Eintracht Frankfurt'a resmi teklif yapıldı

Düzenleyen:
Ali Akman Galatasaray'a doğru! Eintracht Frankfurt'a resmi teklif yapıldı

SPOR Haberleri

Galatasaray, Eintracht Frankfurt Kulübü’ne, Ali Akman’ı kiralamak için resmi teklifi yaptı. Ali Akman da onay verilmesi halinde Galatasaray’da forma giymek istediğini kulübü Frankfurt’a iletti. Galatasaray Bundesliga ekibinden yanıt bekliyor. Transfer gerçekleşirse Galatasaray'daki 4. Akman olacak.

Bursaspor altyapısından yetişen ve henüz 18 yaşında TFF 1. Lig'de adından söz ettiren yetenekli forvetin ismi, amcası Ayhan Akman'ın yardımcı antrenör olduğu Galatasaray'la anılıyordu. Bursaspor'la sözleşme uzatmayan Ali Akman, geçen yaz bedavaya Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.

Alman kulübü milli golcüyü Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübüne kiraladı.Hollanda'da 28 maçta 6 gol atan Ali Akman, sezon içerisinde ayın en iyi genç oyuncusu ödülü almıştı.

Kuzenleriyle aynı takımda oynamak isteyen başarılı futbolcu, transferinde kolaylık istedi. Galatasaray genç golcü için 2 milyon euroyu gözden çıkardı.

Ali Akman Galatasaray'a doğru! Eintracht Frankfurt'a resmi teklif yapıldı

Galatasaray'da idarecilik yapan Ayhan Akman'ın 15 yaşındaki diğer oğlu Efe Akman da Galatasaray altyapısında top koşturuyor.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Hamza Yiğit Akman, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "Kardeşim Efe de burada. Çok mutluyuz. Babam da burada. İkimizin aynı antrenmanda olması gurur verici. Hayallerimizden biri kardeşimle aynı anda A takımda oynamak. İnşallah gerçekleştiririz. İnşallah bu sezon ilk Süper Lig maçıma çıkarım. O büyük taraftarın önünde oynamak çok zevkli. Dinamo Kiev maçında oynamıştım. Çok mutlu olmuştum. İnşallah bu sene devamı gelecek." demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...