Bafetimbi Gomis: Takım için önemli goller attım, bu sezon 10-15 gol atabileceğimi düşünüyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bafetimbi Gomis: Takım için önemli goller attım, bu sezon 10-15 gol atabileceğimi düşünüyorum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sancılı sezon başlangıcında attığı kritik gollerle takımının bugünkü konumunda büyük pay sahibi olan Bafetimbi Gomis, sezonun 10-15 golle tamamlayabileceğini söyledi. Süper Lig'de 10 maçta 4 golü bulunun 38 yaşındaki santrfor, Galatasaray'daki 2. döneminde bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor.

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, takım içinde saygı çerçevesinde rekabet ederek iyi antrenmanlar yapmaları durumunda şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampa giren sarı-kırmızılı ekipte santrfor Gomis, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"ICARDİ DÖNÜNCE ATMAYA DEVAM EDER"

Arjantinli Mauro Icardi'nin sakatlığında kendisinden gol beklentisi olduğunun söylenmesi üzerine 37 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsanız sadece 11 oyuncuyla şampiyon olunmuyor. Bu takımda Icardi, Seferovic ve benim gibi birçok forvet var. İlerleyen dönemlerde sakatlıktan döndükten sonra Icardi daha çok gol atacak. Ancak sadece forvet hattıyla da şampiyon olamıyorsunuz. Kerem ve Barış Alper de iyi performans sergiliyor. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Oyuncular arasında saygı çerçevesinde bir rekabet olması gerek. Her gün bu şekilde mutlu antrenmanlar yaparak şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz." diye konuştu.

Bafetimbi Gomis: Takım için önemli goller attım, bu sezon 10-15 gol atabileceğimi düşünüyorum

"BU SEZON 10-15 ATARIM"

Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 4 gol atan Bafetimbi Gomis, 10-15 gole ulaşabileceğini söyledi.

Eski Galatasaraylı santrfor Mbaye Diagne'nin kendisini Türkiye'nin en iyi santrforu olarak nitelendiren açıklamalarıyla ilgili Gomis, "İlk geldiğim sene çok fazla gol attım. Ancak bir santrfor geçmişi değil geleceği düşünmeli. Galatasaray'da oynuyorsanız, burada olmayı hak etmelisiniz. Bunu da gol atarak göstermelisiniz. Bunu Okan hocaya göstermem gerek. Gol atmak çok önemli. Takım için önemli goller attım ama bu sezon 10-15 gol atabileceğimi düşünüyorum. Gerçek olan, geçmiş geçmişte kaldı." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1601240853649166336

"TÜRK HALKI ÇOK DUYGUSAL"

Bafetimbi Gomis, Türk halkının duygusal olduğu için genç oyunculara sabır göstermediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcu, taraftarların hazırlık maçında kaleci Okan Kocuk'u ıslıklamasıyla ilgili, "Geçen maçta kalecimize karşı bir ıslıklama vardı. Türk halkı duygusal olduğu için böyle bir tepki gösterdi ama sabırlı olmak gerek. Ben de onlara yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Ayrıca burada Juan Mata gibi onlara çok iyi örnek oluşturacak biri de olduğunu düşünüyorum. Kendi aramızdaki saygı ve sevgiyi koruyup, en iyisini onlara sunarak iyi bir örnek olabiliriz. Kerem, son maçta hat-trick yaptı. Yunus da daha iyisini gösterecektir." diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...