Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz: Ara iyi gelecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz: Ara iyi gelecek

Spor Haberleri

Galatasaray'ın kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz, “Taraftarımız dönüşte çok iyi bir takım izleyecek. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray’ın kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz dün basının karşısına çıktı. Beşiktaş derbisinde on birde oynamasını, “Okan Hoca’nın benden beklentisi var” şeklinde izah eden genç oyuncu, “Ben de elimden geleni yaptım. O asist öncesinde Icardi’yi görmüştüm. O da topa mükemmel vurdu” sözlerini kullandı.

Alper, “Dünya Kupası arası bize iyi gelecek. Daha iyi olacağız. Bıraktığımız yerden lige devam edeceğiz. Gomis ve Icardi’yi biz gençler örnek alıyoruz. Çok çalışıyoruz. Taraftarımız merak etmesin en iyi Aslan’ı izleyecekler” şeklinde konuştu.

DURSUN ÖZBEK: BORCU KAPATACAĞIZ

Galatasaray Başkan Dursun Özbek, “Bankalara 2,2 milyar TL kredi borcu var. Projelerimizden gelecek yaklaşık 10 milyar TL ile ilk hedefimiz Bankalar Birliği’ne borcumuzu tek seferde ödeyip bu anlaşmadan çıkmak” diye konuştu.

ANTALYA'YA GİTTİLER

Galatasaray, Dünya Kupası arasında hazırlıklarına Antalya’da devam edecek. Sarı kırmızılılar burada A. Demirspor ve Fransız ekibi Toulouse ile hazırlık maçları yapacak. Dünya Kupası’ndaki beş oyuncu ile sakatlığı bulunan Oliveira daha sonra kampa katılacak.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...