Beşiktaş gol yollarında en kötü dönemini yaşıyor! Hücumda kan ağlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş gol yollarında en kötü dönemini yaşıyor! Hücumda kan ağlıyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray derbisinden yenilgi ile ayrılan Beşiktaş, hücumda kan ağlıyor. Siyah beyazlılar, Fernando Santos ile çıktığı son dokuz maçın beşinde gol atamadı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Siyah beyazlılar, Fernando Santos ile çıktığı son dokuz maçın beşinde gol atamadı. Attığı dokuz golün de beşini Semih Kılıçsoy kaydetti…

NEREDE O COŞKU?

Beşiktaş bu sezonki beşinci teknik direktörü Fernando Santos’la gol problemi yaşamaya devam ediyor. Hem de son yıllarda hiç görmediği kadar. Özellikle iç saha maçlarında taraftarıyla birlikte coşkulu ve ofansif futbol oynamasıyla bilinen siyah beyazlılar bu sezona kötü başladı ama Portekizli çalıştırıcıyla hücum yollarında en kötü istatistiklere ulaştı. Beşiktaş bu sezon Fernando Santos ile çıkmış olduğu dokuz lig maçının beşinde fileleri havalandırmayı başaramadı.

Beşiktaş gol yollarında en kötü dönemini yaşıyor! Hücumda kan ağlıyor - 1. Resim

ALTINDAKİLER BİLE GEÇTİ

Son dokuz maçta dokuz defa gol sevinci yaşayabilen Beşiktaş, bu süreçte maç başına bir gol ortalaması tutturabildi. Beşiktaş’ın lig sıralamasında üstünde bulunan Trabzonspor bu süreçte 11, Fenerbahçe 16, Galatasaray ise 18 defa gol sevinci yaşadı. Sıralamada Beşiktaş’ın altında bulunan Kasımpaşa 17, Başakşehir de 14 gol atarak hücumda siyah beyazlılardan daha üretken performans sergiledi. Beşiktaş’ın attığı dokuz golden beşini ise genç Semih Kılıçsoy kaydetti.

SANTRFORDA TERCİH EDİLMEYİNCE... SEMİH'İ GÖREMEDİLER!

∂ Beşiktaş’ın yükselen yıldızı Semih Kılıçsoy’u canlı olarak görmek isteyen Avrupa’nın devleri, dev derbiyi izlemek için stada akın etmişti. Ancak teknik direktör Fernando Santos derbide genç yıldızı sol kanatta kullandı. Santrforda Cenk Tosun tercih edilince ve Semih’e kanatta defansif görevler de verilince son haftaların yıldızı hücumda yok gibiydi. Avrupa’nın devleri de Semih için geldikleri derbiden veri toplayamadan ayrıldı.

Beşiktaş gol yollarında en kötü dönemini yaşıyor! Hücumda kan ağlıyor - 2. Resim

12 MİLYON AVRO ENDİŞESİ AL MUSRATİ KAFA KARIŞTIRDI

∂ Beşiktaş’ın 12 milyon avro ödeyerek kadrosuna kattığı Al Musrati’nin performansı hayal kırıklığı yaşattı. Maçta kendi kalesini vuran Libyalı ön libero aynı zamanda basit pas hatalarıyla da dikkati çekti. Bununla birlikte tecrübeli oyuncu iki kilit pas, dört pas arası attı.

Beşiktaş gol yollarında en kötü dönemini yaşıyor! Hücumda kan ağlıyor - 3. Resim

SANTOS'U ÇOK KIZDIRDI OMAR COLLEY'E BÜYÜK TEPKİ

∂ Teknik direktör Fernando Santos, derbinin son dakikalarında kırmızı kartla oyun dışı kalan Omar Colley’e büyük tepki gösterdi. Oyuncusun sinirlerine hâkim olmamasına kızan Santos, “Gol bulabileceğimiz anlarda bizi yalnız bıraktın” dedi. Gambiyalı stoperin para cezası alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ: TFF İSTİFA ETSİN MELER VERİLMESİN

Tansiyonu yüksek derbi sonrası Beşiktaş Kulübü, çifte standarda vurgu yapıp Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine erken seçime gidilmesi yönünde çağrı yaptı. Ayrıca derbinin hakemi Halil Umut Meler ve VAR hakemi Koray Gençerler’in de bir daha Beşiktaş maçlarına verilmemesi istendi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...