Beşiktaş haberleri... Valerien Ismail, Serdar Saatçı ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu

Düzenleyen:
Beşiktaş haberleri... Valerien Ismail, Serdar Saatçı ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fransız teknik adam kamptan gönderilen genç stoper Serdar Saatçı'yla ilgili " Her futbolcunun burada yüzde yüzünü vermesi gerek. Benim beklentim ve taraftarın beklentisi bu. Eğer bu olmuyorsa ben de bir karar alırım sonunda" diyerek kadro dışı kararının arkasında durdu.

Beşiktaş'ın altyapıdan yetişen 19 yaşındaki stoperi Serdar Saatçı, Avusturya kampında hayatının şokunu yaşadı. Teknik direktör Valerien Ismael ile tartışan genç futbolcu sinirlerine hakim olamayınca olan oldu! Maçtan çıkartılan ve ağlaya ağlaya soyunma odasının yolunu tutan Serdar yönetim tarafından da kadro dışı bırakıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Hürriyet gazetesi konuyla ilgili Serdar Saatçı'nın ağzından yaptığı haberi gündeme getirdi. Bunu üzerine Beşiktaş bir açıklama daha yaparak iddiaları yalanladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...