Beşiktaş'ta beklenen transferler için gaza basılıyor, Lascelles uçuşu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta beklenen transferler için gaza basılıyor, Lascelles uçuşu!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlılar 30 yaşındaki stoperle söz kesti. İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Newcastle’ı ikna etmek için İngiltere’ye gidiyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Pendikspor maçında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından A. Demirspor karşısında taraftarıyla barışmak için sahaya çıkan Beşiktaş yine hüsran yaşatmıştı. On kişi kalan rakibiyle golsüz berabere kalan siyah beyazlılar, taraftarın büyük tepkisini çekti. Karşılaşma sonunda tribünlerden “Hasan Arat transfer nerede” seslerinin yükselmesi üzerine yönetim gaza basıyor. Öncelikli ihtiyaç olan stoper transferi için Newcastle United kaptanı Jamaal Lascelles ile her konuda anlaşmaya varıldı.

İNGİLİZLER ISRARCI

,Ada ekibinin kiralık formülüne sıcak bakmadığı, transferi satış yoluyla gerçekleştirmek istediği öğrenildi. İkinci Başkan Hüseyin Yücel, İngilizleri ikna etmek için bugün özel uçakla Londra’ya gidecek. Yapılacak görüşmenin ardından Yücel’in, tecrübeli stoperle birlikte İstanbul’a dönmesi bekleniyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İngiliz futbolcu, bu sezon 14 maça çıkarken, Şampiyonlar Ligi’nde de beş karşılaşmada boy gösterdi.  

B PLANI HAZIR

Beşiktaş eğer Jamaal Lascelles transferini gerçekleştiremezse Fransa’nın Rennes takımında forma giyen Nemanja Matic’i getirecek. 35 yaşındaki Sırp stoperin, 1,5 yıllık sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...