Cengiz Ünder şapkadan tavşan çıkardı olan İrfan Can Kahveci'ye oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Skorer
- Güncelleme:
Cengiz Ünder şapkadan tavşan çıkardı olan İrfan Can Kahveci'ye oldu

Spor Haberleri  / Skorer

Yaz ayı transfer döneminde bonservisine 15 milyon euro ödenen Cengiz Ünder'in son haftalardaki çıkışı Fenerbahçe'de takdir topladı.

Fenerbahçe’de Cengiz Ünder fırtınası devam ediyor. Tecrübeli futbolcu son dönemdeki performansını arttırarak sürdürüyor. Son Antalyaspor maçında kritik anda attığı şık golle takımının üç puan kazanmasında etkili olan tecrübeli kanat oyuncusu şu ana kadar doğrudan 15 puana katkı sağladı.

BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Marsilya’dan 15 milyon euroya alınan ve yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre formadan uzak kalan Cengiz hem yüksek ücreti hem de oynayamaması nedeniyle bir hayli eleştiri toplamıştı. İrfan Can’ın da sağ kanattaki üstün performansı sebebiyle Cengiz kulübede beklemek zorunda kaldı.

Bulduğu fırsatları iyi değerlendiren Cengiz gelinen noktada takımın en kilit isimlerinden biri oldu. Ligin ilk yarısındaki Samsunspor maçında oyun 0-0 devam ederken Dzeko’ya yaptığı asist ile takımını öne geçirdi. Ardından Kayserispor maçında gol ve asistiyle başroldeydi. İstanbulspor maçında attığı dört golle yıldızlaştı.

Cengiz Ünder şapkadan tavşan çıkardı olan İrfan Can Kahveci'ye oldu

Ankaragücü maçında da iki gol kaydederek yine tüm yükü çeken isimdi. Antalya deplasmanında da rakip filelere bıraktığı muazzam golle takımını rahatlatırken, rakibin de hızını kesti. Cengiz şu ana kadar doğrudan takımına 15 puan kazandırmış oldu.

ATTIĞI GOL KENDİ BECERİSİ

Sarı-lacivertli ekibe kaliteli kadronun faydaları bir maç daha kazandırdı. Antalya deplasmanında atılan gollerde usta ayakların öne çıkması dikkat çekti. Cengiz’in attığı sıradışı gol tamamen kendi becerisiydi.

Son golde savunmadan Bonucci’nin pası büyük takdir topladı. Benzer şekilde Batshuayi de çok iyi bitirdi. Fenerbahçe doğru ve kendi oyununu oynamaya çalışsa da gol kaliteli ayaklar sayesinde geldi.

FENERBAHÇE'NİN DEFANSINDA ÇAĞLAR-DJİKU OLACAK

Takımda en çok merak edilen konuların başında stoper ikilisi geliyordu. İlk yarıda yaşanan savunma sıkıntısı ve sakatlıklar sebebiyle yönetim Çağlar ve Bonucci hamlesi yaptı.

Djiku ve Becao da geri döndü. Ayrıca kadroda Serdar Aziz de var. Bu kadar geniş bir savunma kadrosu arasından seçim yapmak zor olsa da teknik direktör Kartal şu an için ideal ikilisini belirledi. Çağlar deneyimli teknik adamın ilk tercihi.

Zaten maç eksiği olmasına rağmen gelir gelmez oynatması da bunun göstergesi. Diğer bölge içinse Djiku’da karar kıldı. Bonucci’nin tecrübesi ve kalitesine rağmen Djiku’nun hızı ve çabukluğu sebebiyle deneyimli teknik adam bu seçimi yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...