Edin Dzeko önerdi Ali Koç devreye girdi! 1.92'lik 'baby İbrahimovic' Fenerbahçe'ye geliyor! 10 maçta 9 gol 2 asist

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
- Güncelleme:
Edin Dzeko önerdi Ali Koç devreye girdi! 1.92'lik 'baby İbrahimovic' Fenerbahçe'ye geliyor! 10 maçta 9 gol 2 asist

Spor Haberleri  / Takvim

Daha önce Krunic transferinde devreye girerek Boşnak orta sahayı Fenerbahçe'ye kazandıran Edin Dzeko'nun bu sefer Ali Koç'a 'yeni İbrahimovic'i' önerdiği ortaya çıktı. 10 maçta 9 gol 2 asistlik performansıyla göz kamaştıran 1.92'lik pivot forvet Sarı Lacivertli yönetimden gelecek resmi transfer teklifini beklediği bildirilirken, Dzeko'nun genç yetenek için 'benim veliahtım' ifadelerini kullandığı bildirildi.

Bu sezon Fenerbahçe'nin skor yükünü çeken isimlerin başında gelen Edin Dzeko, Sarı-Lacivertliler'e saha dışında da katkı sunmak için harekete geçti. Boşnak golcünün, Kanarya'ya gelecek vadeden bir santrfor önerdiği gün yüzüne çıktı.

DZEKO MARİO BRANCO'YA SÖYLEDİ

Edin Dzeko'nun, bonservisi Sırp ekibi Kızılyıldız'da bulunan ve kiralık olarak Zeleznicar forması giyen Aleksandar Kahvic'i tavsiye ettiği öğrenildi. 

Edin Dzeko önerdi Ali Koç devreye girdi! 1.92'lik 'baby İbrahimovic' Fenerbahçe'ye geliyor! 10 maçta 9 gol 2 asist

20 yaşında ve 1.92 boyundaki futbolcu, oyun stiliyle de Dzeko'ya benziyor. Dzeko'nun Kahvic'in takıma katkı vereceği fikrini yönetimle de paylaştığı ve genç yıldızın böylelikle Kanarya'nın radarına girdiği belirlendi. Sağ ayağını etkin şekilde kullanan futbolcunun Zeleznicar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bosna Hersek'te gelecek vadeden genç yıldızlardan biri olarak gösterilen Kahvic, üst düzey bir pozisyon bilgisine de sahip.

LAKABI BABY İBRAHİMOVİC

Güncel verilere göre; 350 bin Euro değeri bulunan Kahvic'in önümüzdeki dönemlerde piyasasının da artacağı ifade ediliyor. Bu sezon 10 maçta 9 gol atan futbolcu, takımına 2 de asist katkısı sundu. Kahvic, daha önce OFK Belgrad, Maccabi Haifa, Graficar ve Internacional formalarını da terletti. Bilindiği gibi Edin Dzeko, Krunic transferi için de yoğun mesai harcamıştı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...