Ersun Yanal'ın yeni işi belli oldu! Dikkat çeken karar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ersun Yanal'ın yeni işi belli oldu! Dikkat çeken karar

SPOR Haberleri

1 seneyi aşkın süredir boşta olan tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, yeniden futbolseverlerin karşısına çıktı. 60 yaşındaki Ersun Yanal'ın yeni işi dikkat çekti, işte detaylar...

Fenerbahçe'ye son şampiyonluğunu yaşatan teknik direktör Ersun Yanal yaklaşık 1 sene sonra futbolseverlerin karşısına çıktı. Yanal'ın son adresi ise dikkat çekti. Ersun Yanal Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası için NTV kanalında yorumculuk yapacak. Tecrübeli teknik direktör programın tanıtımında, "Dünya Kupası'nda birlikteyiz." ifadelerini kullandı.

İLK DEFA GÖRÜNDÜ

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Ersun Yanal, NTV'de Katar-Ekvador karşılaşmasını yorumladı. Yanal, Fenerbahçe'nin yıldızı Valencia'ya övgüler yağdırdı.

ERSUN YANAL'IN KARİYERİ

Ersun Yanal, geçtiğimiz yıllarda Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor'u çalıştırdı. Fenerbahçe, en son Ersun Yanal yönetimindeyken şampiyon oldu. 60 yaşındaki tecrübeli teknik adam 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'ye tarihinin en erken şampiyonluğunu yaşattı. Ali Koç döneminde 2019'da tekrar kulübe dönen Ersun Yanal beklenen başarı gelmeyince kulüp ile yollarını ayırdı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...