Eski İspanyol futbolcu Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Eski İspanyol futbolcu Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu

Spor Haberleri  / Anadolu Ajansı

Eski İspanyol futbolcu Jose Ignacio (Jota) Peleterio Müslüman olduğunu duyurdu. Sosyal medyada yayımladığı videoda Kelime-i Şehadet getiren Peleterio'nun arkadaşı Buresli, "İslam'a hoş geldin" dedi.

Futbolculuk kariyerinde İspanya'da Celta Vigo, Eibar ve Alaves, İngiltere'de Brentford, Birmingham City ve Aston Villa takımlarında forma giyen 39 yaşındaki eski İspanyol futbolcu Jose Ignacio (Jota) Peleterio, Müslüman olduğunu duyurdu.

KELİME-İ ŞEHADET GETİRDİ

Sosyal medya hesabından bir video yayımlayan Peleiro, Buresli'yi tekrarlayarak Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

KENDİMİ ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM

Eski İspanyol futbolcu, Kuveytli arkadaşı Buresli'ye de seslenerek, "Allah size bereket ve mutluluk versin. Uzun zamandır beklenen ramazandan bir ay önce Yaradan'a dönmek ne büyük bir nimet." şeklinde konuştu.

Eski İspanyol futbolcu Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu - 1. Resim

Kuveyt'in Al Qabas gazetesine de konuşan Peleiro, "Kendimi çok mutlu ve güçlü hissediyorum. Hayatımın en iyi dönemindeyim." dedi.

"İSLAM'A HOŞ GELDİN"

Arkadaşı Buresli'nin evinde dün akşam yemek yemediğini ve Kuveytli arkadaşının annesinin kendisine bir pasta hazırlayarak üzerine "İslam'a hoş geldin" yazdığını anlatan Peleiro, İslam'ı bu aile ile tanıdığını ve sevdiğini, gelecekte kendi ailesinin de aynı şekilde olmasını arzu ettiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...