Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji (113-98 Maç Sonucu) Panathinaikos maçı öncesi moral

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji (113-98 Maç Sonucu) Panathinaikos maçı öncesi moral

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Bahçeşehir Koleji'ni 113-98 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler ligde 2. galibiyetini aldı. Bahçeşehir Koleji ise 2. mağlubiyetini yaşadı. Geçen hafta Pınar Karşıyaka deplasmanında mağlup olan Fenerbahçe Beko, Panathinaikos maçı öncesi moral buldu.

Fenerbahçe Beko Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni 113-98 mağlup etti.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik

Hakemler: Özlem Yalman, Alper Özgök, İsmail Binbir

Fenerbahçe Beko: Calathes 15, Melih Mahmutoğlu 7, Hayes-Davis 14, Tarık Biberoviç 17, Motley 25, Şehmus Hazer 9, Sertaç Şanlı 10, Guduric 12, Sestina 4

Bahçeşehir Koleji: Arca Tülüoğlu 5, Boutsiele 11, Scrubb 26, Cavanaugh 11, Bouteille 18, Ali Yüceoral 2, Muhammed Baygül 16, Cengiz Sarp Coşkun, Akif Egemen Güven 7, Can Maxim Mutaf, Ahmet Safa Yılmaz 2

1. Periyot: 34-28

Devre: 58-44

3. Periyot: 85-77

ITOUDİS: HÜCUMDA İYİ GÜNÜMÜZDEYDİK

Fenerbahçe Beko Koçu Dimitris Itoudis, Bahçeşehir Koleji karşısında alınan 113-98’lık galibiyeti değerlendirdi.

Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Itoudis, “Hücumda çok iyi günümüzdü. Hücumda topu çok iyi paylaştık ve iyi yüzdelerle hücum ettik. İki sayılık atışlarda %60, üç sayılık atışlarda %50, serbest atışlarda %86-87 civarında isabet bulduk. İyi bir günümüzdeydik. Bu bize özgüven sağladı. Bununla birlikte hücumda çok etkili bir gün geçirdik ama savunma tarafında problemlerimiz vardı, özellikle hücum ribauntlarında. Günün sonunda ise kazanmayı başardık.” dedi.

PANATHİNAİKOS MAÇI İÇİN NE DEDİ?

Salı günü oynayacağımız Panathinaikos maçına değinen ve taraftarları maça davet eden Itoudis, "İki ligde, iki farklı kadro ile oynuyorsunuz. Biz kadromuzu Wilbekin’in Türk vatandaşı olduğunu varsayarak kurmuştuk. Buna göre plan yapmıştık ama onu sürpriz bir şekilde kaybettik. Hem vatandaşlığını kaybetti hem de 5 maç ceza aldı. Bu da tabii takım kimyamızı bulmamızı engelliyor. Önümüzdeki maçla ilgili konuşacak olursam, Panathinaikos bu sezon büyük hedefler için kurulmuş bir takım.

Adım adım gidiyoruz ve nasıl daha iyi oynayacağımızı bulmaya çalışıyoruz. Özellikle savunma tarafında daha fazla mücadele etmemiz ve rakiplerimizin bizim mücadelemizin üzerine çıkmasını engellememiz gerekiyor. Taraftarlarımıza tekrar şunu söyleyebilirim. Buraya gelip, bize destek versinler. Oyuncularımızın daha iyi olması için onların desteklerine ihtiyacımız var” diyerek sözlerini noktaladı.  

Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji (113-98 Maç Sonucu) Panathinaikos maçı öncesi moral

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...