Fernando Santos: Kazandık, mutluyuz ama ayağımız yere bassın

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fernando Santos: Kazandık, mutluyuz ama ayağımız yere bassın

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’ın Portekizli çalıştırıcısı haftalar sonra rahat bir nefes alırken, “Adil bir sonuç oldu. Bu galibiyeti hak ettik. Fakat dikkat etmemiz gereken şeyler var” dedi

Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Son üç maçta en az 7-8 gol fırsatı bulduk ama atamadık. Bu müsabakada daha az şans yakalamamıza rağmen gol attık” derken, “Adil bir skordu. Takımımızı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz ama ayaklarımız yere basmalı” sözlerini kullandı. 

SÜPER LİG ÇOK İYİ!

Portekizli teknik adam, “Daha çok çalışarak devam etmeliyiz. Trabzonspor’un yakaladığı pozisyonlarda basit hatalar yaptık, dikkat etmeliyiz. Düşündüğümüz plan işe yaradı. Maça göre strateji belirlemeyi benimsiyorum” dedi ve, “Süper Lig kaliteli bir lig. Çoğu takım iyi mücadele ediyor. Maçlar yüksek tempoda oynanıyor. Bazı yerlerde Türkiye’deki tempo yok” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...