Galatasaray'da 3 isim dönmek istiyor

Galatasaray'da 3 isim dönmek istiyor

SPOR Haberleri

Üç isim de seçim sonucuna göre kariyer planlamasını yapacak

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu bir yandan projeleri üzerinde yoğunlaşırken bir yandan da önümüzdeki sezon iddialı bir takım kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Menajerler aracılığıyla futbolcu tavsiyeleri başlarken eski Aslanlar da dönmek için fırsat kolluyor.  Fulham ile sözleşmesi sona eren Michael Seri tekrar parçalıyı giymek istediğini temsilcisine bildirdi 11 Haziran’daki seçimi bekleme kararı aldı.

MUTLU DEĞİLLER

Yine daha önce kiralık olarak Florya’ya yolu düşen Jason Denayer’in de bonservisi elinde. Ancak Aslan’ın stoper bölgesinde satış yapmadan takviye gerçekleştirmesi zor görünüyor. Geçtiğimiz sezon Olimpiakos’a transfer olan Henry Onyekuru da beklemede olanlardan. Nijeryalı kanat oyuncusu, Yunan ekibine mutsuz olduğunu ve Galatasaray’a gitmek istediğini bildirdi. Üç yıldız için de nihai kararı yeni seçilecek yönetim verecek.

KAYIPLARI OYNADI

Galatasaray’a üç defa kiralık gelen ve taraftarın çok sevdiği Onyekuru, bu sezon Olimpiakos formasıyla 27 resmî maçta sadece bir gol ve bir asist yapabildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...