Gedson Fernandes Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? İngilizler transferi duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gedson Fernandes Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? İngilizler transferi duyurdu

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Beşiktaş'tan Gedson Fernandes için devreye girdi. Daha önce Tottenham'da oynayan Portekizli oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen İngilizlerin İstanbul'a yönetici göndereceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'e Premier Lig'den talip çıktı. Sezon başı Siyah beyazlılarla 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Gedson için Crystal Palace takımının devreye gireceği yazılıyor. Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın 24 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro bonservi bedeli istediği öğrenildi. Oyuncunun eski kulübü Benfica ile yapılan anlaşma gereği Portekizli oyuncunun sonraki satışından pay verileceği ortaya çıkmıştı. 

Gedson Fernandes Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? İngilizler transferi duyurdu

GEÇEN SEZONU RİZESPOR'DA TAMAMLAMIŞTI

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes'i transfer eden Beşiktaş, oyuncuyu yarım sezonluğuna Çaykur Rizespor'a kiralamıştı. 2022-2023 sezonunda 25 maça çıkan Portekizli yıldız 5 asist katkısında bulundu. Şenol Güneş'in performansından memnun olduğu Gedson Fernandes'in ilk etapta Beşiktaş'ta kalmayı düşündüğü ama sezon sonunda yapılacak tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

Gedson Fernandes Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? İngilizler transferi duyurdu

GALATASARAY'DA GÜNDEM OLMUŞTU

2020-2021 sezonunda Benfica'dan Galatasaray'a kiralık olarak gelen Gedson Fernandes, 18 resmi maça çıkarak 1 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı. Fatih Terim ile olan yakın ilişkisi ile dikkat çeken Portekizli oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediğini söylemesine rağmen bonservisi Benfica'dan alınamamıştı.Türkiye'ye yeniden dönen Gedson'un Beşiktaş'a imza atması Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...