Gedson Fernandes: Fatih Terim bana özgüven verdi, Galatasaray'da bana kucak açtılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gedson Fernandes: Fatih Terim bana özgüven verdi, Galatasaray'da bana kucak açtılar

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri...Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunarak sessizliğini bozdu. Gedson, Galatasaray yerine Beşiktaş'ı tercih ettiği için pişmanlık hissetmediğini söyledi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, Galatasaray ve Beşiktaş arasında kendisi için yaşanan transfer yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sports Digitale Youtube kanalına konuşan Portekizli oyuncu, "Galatasaray'a geldiğim dönem, kariyerim çok iyiye gitmiyordu. Galatasaray'da bana kucak açtılar, beni kabullendiler. Fatih Terim, bana özgüven verdi. Oradaki herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

GEDSON FERNANDES: PİŞMANLIK HİSSETMİYORUM

Formasını giydiği Beişktaş'ı tercih ettiği için pişmanlık hissetmediğini söyleyen Gedson, "Beşiktaş'a gelmek, verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Çok mutluyum buraya geldiğim için. Transfer dönemim biraz karışıktı. Türkiye'de herkes, benim Galatasaray'a gideceğimi söylerdi ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş'ı seçtiğim için bir gram pişmanlık hissetmiyorum. Her şey çok iyi gidiyor." görüşlerini aktardı.

Gedson Fernandes: Fatih Terim bana özgüven verdi, Galatasaray'da bana kucak açtılar

'TEK ODAĞIM BEŞİKTAŞ'

Transfer sürecine dair konuşan Portekizli yıldız, "Şu an zaten çok büyük bir kulüpte oynuyorum, çok mutluyum. Geleceği planlayan bir oyuncu değilim. Beşiktaş'a odaklanmış durumdayım. Transfer konularını konuşmak, manasız olur. Çünkü mutlu olduğum yerde futbol oynuyorum. Benim şu an tek odağım, Beşiktaş." dedi.

Gedson Fernandes: Fatih Terim bana özgüven verdi, Galatasaray'da bana kucak açtılar

GEDSON FERNANDES: ŞENOL GÜNEŞ MÜTHİŞ BİR TEKNİK DİREKTÖR

Valerien Ismael, geçen sezon elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Futbolun doğası gereği başarılı olamadı, çok doğaldır bu. Bu, onun kötü bir hoca olduğunu göstermez. Şenol Güneş, müthiş bir teknik direktör. Ligi çok iyi biliyor. Zaten geldikten sonra takımın iyiye gidişatı var. Birlikte oynamayı daha çok öğrendik.

Şenol Hoca geldikten sonra benim performansımın yükselmesinden ziyade takımın daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. 11 oyuncu, sahada daha uyumlu oynamaya başladık. Taktik olarak da daha iyi oynamaya başladık.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...