Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e olay sözler: Yürüyün gidin, adam değilsiniz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e olay sözler: Yürüyün gidin, adam değilsiniz

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı. Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap veren Toroğlu, "Adam değilsiniz, hadi mahkemeye verin" ifadelerini kullandı.

Eski Süper Lig hakemi Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

SkySpor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Toroğlu, "İnanamadım, bu adam bir de öğretmen. Depremde Şenol Güneş'in ailesi orada olsaydı; karısı, çocukları, akrabaları aynı cümleleri eder miydi? Nasıl insansınız siz? Her şeyiniz para mi sizin ya, her şeyiniz dolar mı, euro mu ya? Lan sizde şu kadar insanlık yok mu ya?" açıklamasında bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e olay sözler: Yürüyün gidin, adam değilsiniz

ERMAN TOROĞLU: SEN NE SÖYLÜYORSUN ŞENOL GÜNEŞ?

"Ya adam uzatmada gol attı ben gördüm, sarmaş dolaş kutladılar. Adam sabah İngiltere'ye gidecekti, adamın cenazesini götürdüler. Sen ne söylüyorsun Şenol Güneş? Akıl veriyor ya, onlar nerede idman yapıyorlarmış. Senin Allah muhafıza çocuklarından biri olsaydı orada aynı cümleyi söyler miydin lan Şenol Güneş. Lan Şenol Güneş diyorum bak ne kadar net."

'AĞLAYASIM GELİYOR'

"Yazık ya orada neler oldu biliyor musun? Bana anlatıyorlar. Bazen ağladım anlattıklarında. Ayıptır ya, her şeyi para mı görüyorsunuz ya? Yürüyün gidin adam değilsiniz ya. Hadi mahkemeye ver lan beni. Adam değilsin lan, bunu söyleyen adam değil. Burada bile ağlayasım geliyor. Orada ne kadar insan öldü.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e olay sözler: Yürüyün gidin, adam değilsiniz

 

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen sezon depremden dolayı ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında şu açıklamaları yapmıştı:

Gaziantep FK ile Hatayspor şu an nerede antrenman yapıyor? Riva'da antrenman yapıyorlar. Eee geçen sene de yapabilirlerdi. Bunu söylemekten niye rahatsız oluyorsunuz?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...