İcardi krizi! Herkes birbirine girdi, Galatasaray 'montaj' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İcardi krizi! Herkes birbirine girdi, Galatasaray 'montaj' dedi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankara ekibi İcardi'nin taraftarlara edep dışı hareket yaptığını iddia etti. F.Bahçe Federasyon’u göreve çağırdı. Galatasaray ise görüntünün montaj olduğunu belirtip, savcılığa gideceğini duyurdu.

A.Gücü-G.Saray maçında Mauro İcardi’nin rakip taraftarlarla girdiği diyalog yeni bir krize sebep oldu. A.Gücü tribünlerinden sahaya yabancı cisim atılmış, İcardi de tepki göstermişti. Bu sıradaki tribün çekimi görüntüler sosyal medyaya düştü. Futbolcu (bu görüntülere göre) edep dışı bir hareket yapıyor. Benzer hareketi geçmiş yıllarda yapan F.Bahçeli Robin van Persie üç, o dönem Malatya’da forma giyen Sadık Çiftpınar dört, Beşiktaşlı Rosier de üç maç ceza almıştı.

KIZILHAN: SEVİYESİZLİK

Ankara ekibi Arjantinli oyuncunun bu hakareti için kulüpçe TFF’ye başvuru yapılacağını duyurdu. Sosyal medyada #IcardiyeCezaVerTFF hashtag’i açıldı. F.Bahçe de olaya dâhil oldu. Sarı lacivertli yönetici Burak Kızılhan sosyal medyadan, İcardi’ye tepki göstererek, PFDK’ya sevk edilmesini talep etti ve, “Sosyal medyada dolaşan rakip tribünlere yapılan hareketin görüntüsü seviyesizlik ve tribünleri sahaya indirme çabasıdır! Bu hareket TFF tarafından görülecek mi” ifadelerini kullandı. 

SEVK YAPILMADI

Sarı lacivertlilerin eski yöneticisu Metin Sipahioğlu da, ‘aşağılık bir hareket’ suçlamasında bulundu ve TFF’nin tavrını merak ettiklerini dillendirdi. Öte yandan dün akşam PFDK’ya sevkler açıklandı ve İcardi ile ilgili bir sevk yapılmadı. G.Saray’ın Mauro İcardi’nin sosyal medyada gündem olan videosu için harekete geçeceği öne sürüldü. Görüntünün montaj olduğunu düşünen sarı kırmızılı kulübün, bunu gündeme getirenleri savcılığa şikayet edeceği aktarıldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...