Jesus'un aklı Süper Lig'de

- Güncelleme:
Jesus'un aklı Süper Lig'de

Spor Haberleri

Avrupa Ligi’nde Sevilla’ya misafir olacak Fenerbahçe turu önemsiyor. Ancak “Bu kupada söyleyecek sözümüz var” diyen Portekizli teknik adam “Önceliğimiz lig” vurgusunu ihmal etmiyor.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol devi Sevilla’yla karşılaşacak olan Fenerbahçe’de camia tur beklentisinde. Tam 6 defa kupayı kaldırarak Avrupa Ligi’nin en iyisi olmasına rağmen bu sezon özellikle La Liga’da kötü bir performans sergileyen Endülüs ekibi, sarı lacivertlileri korkutmuyor. Aksine camia, 2008’deki Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Sevilla’yı efsanevi şekilde eleyen Fenerbahçe’nin bu sefer amacına daha kolay ulaşacağına inanıyor. Teknik direktör Jorge Jesus ise temkinli konuşuyor.

MÜTEVAZI OLMALIYIZ

Bu sezon Avrupa Ligi’nde beklentilerin üzerinde performans sergilediklerini söyleyen Jorge Jesus “Gruptan namağlup çıktık. Direkt olarak son 16’ya kaldık. Sevilla karşısında da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu kupada hâlâ söyleyecek sözümüz var” ifadelerine rağmen “Önceliğimiz lig” hatırlatması yapmaktan da geri kalmadı. “Gerçekçi ve mütevazı olmamız gerekiyor” diyen Portekizli, “Bizim büyük hedefimiz lig, öncelikli hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu” şeklinde konuştu. 

SZALAI'NIN ÜÇTE ÜÇ HAYALİ

Fenerbahçeli Attila Szalai, FB TV’ye konuştu. Depremin yaralarını sarmak için birlik olup yardımda bulunmaları gerektiğini belirten Macar savunma oyuncusu, Sevilla maçı için “Avrupa Ligi’nde güçlü bir takım. Ligde çok iyi bir görüntü sergileyemiyorlar fakat Avrupa'da güçlü bir şekilde yollarına devam ediyorlar. Kaliteli oyuncuları var. Zor olacağını biliyoruz ama biz de en iyi şekilde onları analiz edeceğiz. Hedefimiz tur atlamak. Üç kulvarda mücadele veriyoruz ve üçünde de şampiyonluk hayalimiz var” dedi.

BATSMAN DÖNÜYOR

Konya maçında cezalı, Kayseri deplasmanında sakat olan Batshuayi, Sevilla karşısında formasına kavuşuyor. Tamamen iyileşen Belçikalı golcü, İspanya’daki mücadelede Valencia’yla birlikte ilk on birde görev yapacak. Yeni transferler Samet ve Oosterwolde, sarı lacivertli formayla ilk defa Avrupa sahnesine çıkacak. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...