Beşiktaş'tan sürpriz hamle: Jose Mourinho gelmeyi kabul etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe, Beşiktaş, Jose Mourinho, Haber

Spor Haberleri

Yeni sezon için teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaştıklarını söyledi. Mourinho'nun Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiğini belirten Yücel, "Jose Mourinho'nun yıllık maliyeti 10 milyon euro ve altı olacak muhtemelen. Sponsorlarla beraber ben karşılayacağım. İtalya'da görüşme yapacağız." dedi.

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüştüğünü ve seçilirse takımın başına getireceğini açıklamasının ardından, Beşiktaş'tan da Mourinho atağı geldi.

Beşiktaş 2.Başkanı Hüseyin Yücel, Hatayspor ile 2-2 berabere biten maçın ardından Jose Mourinho ile görüştüklerini ve tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiğini söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İTALYA'DA YENİDEN GÖRÜŞECEĞİM"

TGRT Haber canlı yayınına katılan Yücel konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yücel, "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi." dedi. 

"SPONSORLUK ÖZELİNDE ÇALIŞMAMIZ VAR" 

Yücel sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz.

"SPONSORLARLA BERABER BEN KARŞILAYACAĞIM"

Jose Mourinho'nun yıllık maliyeti 10 milyon euro ve altı olacak muhtemelen. Sponsorlarla beraber ben karşılayacağım. İtalya'da görüşme yapacağız."

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk Bostan 19 Mayıs 2024 09:56

Fenerbahçe düşmanları işbaşında gene daha geçen demedimi bjk başkanı yerli hoca ile çalişacağiz diye Aziz Yıldırım ın ağzindan bir isim çıktıysa onu kimse elinden alamaz buda böyle biline boşuna uğraşmayın

Sonraki Haber Yükleniyor...