Josef de Souza'nın sakatlığı ciddi mi? Beşiktaş taraftarlarını endişelendiren kamp raporu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Josef de Souza'nın sakatlığı ciddi mi? Beşiktaş taraftarlarını endişelendiren kamp raporu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza sezonun ilk maçına yetişemeyebilir... Yeni transfer Romain Saiss'le birlikte sakatlığı bulunan futbolcular arasında yer alan Josef'in ameliyat olma ihtimali bulunuyor.

Gazeteci Fatih Doğan, TRT Spor'da "Josef de Souza'nın dizinde ciddi bir problemi var. Dizindeki sıvı birikmesi bir türlü tedavi edilemiyor. Bugün itibariyle ameliyat ihtimali düşünülmeye başlandı" dedi. Siyah-beyazlı futbolcunun dizindeki problemin durumu, Çarşamba günü netlik kazanacak.

Dizindeki şişlik inmezse Josef de Souza'nın ameliyat olması söz konusu olabilir. Şayet ameliyat olursa Josef de Souza'nın 2-3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Beşiktaş'ın milli kalecisi Ersin Destanoğlu yeniden Avrupa kulüplerinin radarında... Özellikle Fransız ekipleri 21 yaşındaki eldiven için Kartal'ın kapısını çalıyor. Beşiktaş genç kaleci için 10 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almıyor.

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir transferde büyük oynuyor. İstanbul ekibi Mesut Özil'in ardından Batshuayi ile de büyük ölçüde anlaştı... Chelsea'deki son sezonuna giren Belçikalı santrfor, Beşiktaş'ta beklenen golleri atamamıştı!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...