Kaan Ayhan Galatasaray formasıyla çıkacağı ilk maçında tarihe geçebilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kaan Ayhan Galatasaray formasıyla çıkacağı ilk maçında tarihe geçebilir

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 10 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, yarın 22. hafta mücadelesinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızlılar bu maçı kazanırsa kulüp tarihinin ligdeki en uzun galibiyet serisini yakalayacak. Galatasaray'da yeni transfer Kaan Ayhan ilk idmanına çıktı. Milli futbolcu görev verilmesi halinde Ümraniyespor maçında forma giyebilecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de yarın evinde oynayacağı Ümraniyespor ile ligde ikinci kez karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar rekor için çıkacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray'da yeni transfer Kaan Ayhan ilk idmanına çıktı. Milli futbolcu görev verilmesi halinde Ümraniyespor maçında forma giyebilecek. Cim Bom, ligin ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanmıştı.

13 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Galatasaray'ın, 10'u Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 13 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor ve Giresunspor, Türkiye Kupası'nda da Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor'u mağlup etti.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1620456907881459713

KULÜP REKORU KIRILABİLİR

Galatasaray, Ümraniyespor maçından galip ayrılması durumunda tarihindeki en uzun galibiyet serisini geçecek. Sarı-kırmızılılar, 1987-1988 sezonunun son 9 haftası, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ve 1988-89 sezonunun ilk 3 haftası olmak üzere 13 maç ile en uzun galibiyet serisini yakalamıştı. O dönemde takımın başında Mustafa Denizli bulunuyordu.

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor karşılaşmasını kazanması durumunda Mustafa Denizli'yi geride bırakacak ve sarı-kırmızılılarla en uzun galibiyet serisini yakalayan teknik direktör olacak.

Kaan Ayhan Galatasaray formasıyla çıkacağı ilk maçında tarihe geçebilir

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...