Kastamonuspor'u 7-0 yenen Galatasaray, kupada üst tura çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kastamonuspor'u 7-0 yenen Galatasaray, kupada üst tura çıktı

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Galatasaray ile GMG Kastamonuspor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Galatasaray, 7-0'lık skorla kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor ile karşılaşan Galatasaray 7-0'lık galibiyetle tur atladı. Galatasaray, 27. dakikada Milot Rashica ile ilk golünü attı. Haris Seferovic, 39. dakikada farkı ikiye çıkardı. Bafetimbi Gomis, 53. dakikada farkı 3 yaptı. Milot Rashica, 56. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak skoru 4-0 yaptı. 66. dakikada Mathias Ross, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderek takımının 6. golünü attı. Oyuna sonradan giren Kerem Aktürkoğlu, 74. dakikada golünü attı.  Galatasaray'ın genç futbolcusu Hamza Akman, 81. dakikada fileleri havalandırdı.

Kastamonuspor'u 7-0 yenen Galatasaray, kupada üst tura çıktı

GALATASARAY'DA İLKLERİN GECESİ

Galatasaray'da Seferovic, Rashica, Ross ve Hamza Akman, sarı kırmızılı formayla ilk kez bir resmi maçta gol atmayı başardı. Ayrıca, Nef Stadyumu'nda 274. maçına çıkan Galatasaray ilk 7 gollü bir galibiyet de elde etti.

Kastamonuspor'u 7-0 yenen Galatasaray, kupada üst tura çıktı

RAKİP CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Galatasaray, bu sonuçla birlikte adını 4. Tur'a yazdırdı. Sarı kırmızılıların 4. turdaki rakibi 21 Ekim 2022'deki kura çekiminde belli olacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan 4. tur maçları ise 8-10 Kasım 2022 tarihleri arasında oynanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...