Mesut Özil Endonezya'da önce iş bağladı sonra koçluk eğitimi verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Mesut Özil Endonezya'da önce iş bağladı sonra koçluk eğitimi verdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Endonezya Turizm Bakanlığı'nın, ülkenin turizmini uluslararası arenada tanıtmak için futbol yıldızı Mesut Özil ile imzaladığı anlaşmanın ardından, bugün Mesut Özil Endonezya'nın Jakarta kentindeki Gelaro Bung Karno Şehir Stadyumunda, genç takıma koçluk eğitimi gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Mesut Özil'in M10 markası için Endonezya´da 100 milyon dolarlık ticari ve sponsorluk anlaşmaları imzaladığı iddia edilmişti. Türkiye ile Endonezya arasında son günlerde mekik dokuyan 34 yaşındaki futbolcu, bugün de  Jakarta kentindeki Gelaro Bung Karno Şehir Stadyumunda, genç takıma koçluk eğitimi gerçekleştirdi.

ENDONEZYA'YA KAHVECİ AÇMIŞTI

Mesut Özil´in sahibi olduğu 39 Steps Coffee markası da frenchise anlaşmasına imza atmıştı. Yıldız futbolcu burada katıldığı bir panelde Endonezya'da futbol oynama ihtimali sorulunca şu cevabı verdi:

"Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor, orada kendimi mutlu hissediyorum. Endonezya'da oynama şansım olursa, Bali United'da oynamak isterim. Endonezya'nın havası güzel."

Mesut Özil Endonezya'da önce iş bağladı sonra koçluk eğitimi verdi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...