Nihat Kahveci, Galatasaraylı 2 futbolcuyu yerden yere vurdu: Ben olsam pasaportlarını iptal ederim

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nihat Kahveci, Galatasaraylı 2 futbolcuyu yerden yere vurdu: Ben olsam pasaportlarını iptal ederim

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Türkiye Kupası'na veda etmesinin ardından Tete ve Vinicius için gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilen Galatasaray, Türkiye Kupası'na çeyrek final aşamasında veda etti.

Maç sonu NutSpor Youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Tete ve Vinicius için kullandığı ifadelerle gündem oldu.

Nihat Kahveci, Galatasaraylı 2 futbolcuyu yerden yere vurdu: Ben olsam pasaportlarını iptal ederim - 1. Resim

Galatasaray'ın son derece kötü bir performans ortaya koyduğunu söyleyen Kahveci, "Bu kadro nasıl gol atamadı anlamıyorum" dedi.

Galatasaraylı taraftarlardan şarkılar, tezahüratlar beklerken sadece ıslık çaldıkları bir atmosfer gördüğünü belirten Nihat Kahveci, Tete ve Vinicius'un performansını eleştirdi.

Nihat Kahveci, Galatasaraylı 2 futbolcuyu yerden yere vurdu: Ben olsam pasaportlarını iptal ederim - 2. Resim

NİHAT KAHVECİ: BEN OLSAM PASAPORTLARINI İPTAL EDERİM

Tete ve Vinicius'un yetersiz gören Nihat Kahveci, "Ben böyle Brezilyalı futbolcu görmedim. Ben Brezilya Futbol Federasyonu olsam Vinicius'un ve Tete'nin pasaportlarını iptal ederim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mauro Icardi'nin performansına dikkat çeken Kahveci, "Bugünkü performanslardan sonra Icardi'ye ne kadar ihtiyacı olduğunu tekrar gördü Okan hoca" görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...