Okan Buruk kadroda değişime gidiyor! Konyaspor - Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk kadroda değişime gidiyor! Konyaspor - Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak zorlu mücadelede Zorbay Küçük düdük çalacak. Karşılaşma öncesi iki takımın da muhtemel 11'leri belli oldu.

Süper Lig'de üst üste 14 maçını kazanarak liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray, bu akşam deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. 

KONYASPOR - GALATASARAY CANLI İZLE

Ligde geride kalan 24 müsabakada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 60 puan topladı. Galatasaray, 26. haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 1 maç fazlasıyla 9 puan önünde lider girdi. Konyaspor ise 24 müsabakada 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 yenilgi ile 31 puan aldı. Yeşil-beyazlı takım, 26. hafta öncesinde 8. sırada yer buldu. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Galatasaray ile Konyaspor, bu akşam ligde 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 43 maçta Sarı kırmızılılar 31, Yeşil beyazlılar ise  4 galibiyet aldı. Geri kalan 8 maç berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın 82 golüne, Konyaspor golle karşılık verdi.

Okan Buruk kadroda değişime gidiyor! Konyaspor - Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

GALATASARAY'DA KADRO DEĞİŞİYOR

Konyaspor maçında Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson'dan yararlanamayacak olan Galatasaray'ın kadroda değişime gitmesi bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un Nelsson'un yokluğunda Kaan Ayhan'ı sahaya süreceği öğrenildi. Ayrıca Mertens'in bölgesinde Sergio Oliveria'yı düşünen Buruk'un Torreira ve Berkan Kutlu'yu yan yana oynatmayı planladığı belirtildi.

Okan Buruk kadroda değişime gidiyor! Konyaspor - Galatasaray maçı ilk 11'leri belli oldu

KONYASPOR - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Andreas, Mahir, Pozuela, Marlos, Muhammet

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Kaan, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Berkan, Kerem, Rashica, Sergio Oliveria, Icardi

20.00 beINSPORTS 1

SÜPER LİG 26. HAFTA PROGRAMI

Bu akşam:

20.00 Konyaspor - Galatasaray 

Yarın:

13.30 Kasımpaşa-Ümraniyespor

16.00 Adana Demirspor-Fraport TAV Antalyaspor

19.00 Beşiktaş-İstanbulspor 

Pazar:

16.00 Sivasspor-MKE Ankaragücü 

16.00 Fatih Karagümrük-Medipol Başakşehir 

19.00 Alanyaspor-Fenerbahçe 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...