Okan Buruk: Saldırsınlar biz hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sparta Prag maçı öncesi konuşan G.Saray’ın teknik direktörü, “İlk maçın üzerine çıkmamız gerektiğinin farkındayız. Taraftarımız maça akın edecek. Onlara tur hediye etmek istiyoruz” dedi

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk kritik maç öncesi basın toplantısı yaptı. Performans olarak ilk maçın üzerine çıkmaları gerektiğini söyleyen Okan Hoca, “Savunmada tedbirler almalıyız, hücumda da alternatiflerimizi çoğaltmalıyız” derken, “S. Prag oynayan bir takım. Hücum yapacaklar, saldıracaklar elbette. Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. G.Saray her maçı kazanmak için oynar. Oyuncularla ilk maçı sık sık konuştuk, hazırız” vurgusu yaptı ve, “Son üç deplasman maçlarında iyi işler yaptık, bunu devam ettirmek istiyoruz burada. Güzel bir zemin var, iyi bir takıma karşı oynayacağız” tespitinde bulundu. 

REKOR TAKIMIN

Ligde 62 maçta 50 galibiyetle Fatih Terim’e ait rekoru (70 maçta) geçmesi hatırlatılan sarı kırmızılı teknik adam, “Birincisi bu rekor bana nasip oldu. Bu sonuçta tenis değil, ben tek başıma bir şey yapmıyorum. Takımın başında olduğum için söyleniyor. Futbolcularla birlikte hepimizin yaşadığı başarı” dedi ve, “Prag ekibinin önemli eksikleri var. Taraftar maça akacaktır. Onlara tur hediye etmek istiyoruz” sözlerini kullandı. Hoca, “Muslera ile sözleşme uzatma konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ziyech ve Auirer’in tedavileri sürüyor. Beşiktaş maçına yetişirler” şeklinde konuştu.

TUR GELİRSE MUHTEMEL RAKİPLER

Brighton
Liverpool 
West Ham 
B. Leverkusen
Villarreal
Atalanta
Rangers 
Slavia Prag 

Sparta Prag  maçının  son hazırlıklarını  yapan sarı kırmızılı  takım son 10 resmî  maçını kazandı.  Aslan bu süreçte  7 lig, 2 Türkiye  Kupası ve  bir de Avrupa Ligi  maçından  galibiyetle ayrıldı. 

G.SARAY, 3-2’NİN RÖVANŞINDA SPARTA PRAG KARŞISINDA

Sarı kırmızılılar rakibine yenilmediği takdirde Avrupa Ligi’nde son 16’ya adını yazdıracak ve tarihî hedefe (kupa) bir adım daha yaklaşacak

İHTİMAL HESAPLARI...

Ve Aslan Avrupa arenasında kritik sınavda. Avrupa Ligi play-off turundaki temsilcimiz bu gece İstanbul’da 3-2 mağlup ettiği ve tur için önemli avantaj sağladığı Sparta Prag’a karşı tur arayacak. Çekya’da Letna Stadı’ndaki mücadelede temsilcimize galibiyet ve beraberlik yetecek. Sarı kırmızılı takımın tek farklı yenilgisi durumunda ise maç uzatmaya gidecek. İki farklı mağlubiyette ise tur atlayan taraf Sparta Prag olacak.

RAKİPTE 3 EKSİK

Sarı kırmızılılarda sakat Aurier, Ziyech ve Ndombele forma giyemeyecek. İlk maçta kırmızı kart gören Nelsson da cezalı. UEFA’ya bildirilen listede isimleri yer almayan yeni transfer Derrick Köhn ile Eyüp Aydın da maçta görev yapamayacak. İngiliz hakem Anthony Taylor’ın yöneteceği mücadele öncesinde Sparta Prag’da ise ilk maçta kırmızı gören Matej Rynes ile sarı kart cezalıları Ladislav Krejci ve Veljko Birmancevic yok.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...