ÖZET Boca Juniors - River Plate (0-2 Maç Sonucu) El Superclasico'da deplasman zaferi!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Boca Juniors - River Plate (0-2 Maç Sonucu) El Superclasico'da deplasman zaferi!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Dünya futbolunun en büyük derbisinde River Plate ezeli rakibi Boca Juniors'u deplasmanda 0-2 mağlup etti. Arjantin futbolunun iki devinin La Bombonera'daki kapışmasında River Plate'e galibiyeti getiren golleri Solomon Rondon ve Enzo Diaz attı. Kırmızı-Beyazlılar bu sezon kendi evindeki maçı da tek golle kazanmıştı.

Arjantin Premier Ligi'nin 7 haftasında oynanan Buenos Aires derbisinde zafer River Plate'in oldu. "El Superclasico" olarak anılan dünyanın en popüler derbisini rakip sahada 0-2 kazanan River Plate, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Arjantin'in unutulmaz stoperlerinden Martin Demichelis'in teknik direktörlüğünü yaptığı River Plate, La Bombonera'daki zaferle puanını 61'e yükseltti ve en yakın rakibinin 11 puan önünde liderliğini sürdürdü.

ENZO PEREZ DERBİYE DAMGA VURDU

River Plate'e derbi zaferini getiren golleri 41. dakikada Venezuelalı santrfor Salomon Rondon ve 90+6'da Enzo Diaz attı. Perez ilk golde de asisti yapan isimdi. 37 yaşındaki defansif orta oyuncusu kariyerinin sonunda Buenos Aires derbisi kahramanı oldu.

Son 6 haftada 1 kez kazanabilen Boca Juniors 44 puanla 7. sırada.

https://twitter.com/RiverPlate/status/1708564528777048138

ÖZET Boca Juniors - River Plate (0-2 Maç Sonucu) El Superclasico'da deplasman zaferi!

Enzo Diaz

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...