Son dakika! Marcao Sevilla'da: 5 yıllık imza...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika! Marcao Sevilla'da: 5 yıllık imza...

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, Sevilla ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılıların görüşmelerin başladığını KAP'a bildirmesinin ardından Sevilla, oyuncu ile 5 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, resmen Galatasaray'dan ayrıldı. Sarı kırmızılı kulübün transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira’nın Sevilla Football Club, S.A.D Kulübüne transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

SEVILLA AÇIKLADI: 5 YILLIK ANLAŞMA TAMAM

Bu açıklamanın ardından Sevilla da transferi resmen açıkladı. İspanyol kulübü, 26 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

2019'da 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Marcao, sarı-kırmızılı formayla 106 Süper Lig maçına çıktı ve 1 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...