Son dakika Trabzonspor haberleri... Abdullah Avcı'nın istediği sağ stoper için son aday Jeison Murillo

Düzenleyen:
Son dakika Trabzonspor haberleri... Abdullah Avcı'nın istediği sağ stoper için son aday Jeison Murillo

SPOR Haberleri

​Trabzonspor transferde önceliği sağ stopere vermişti... Yaklaşık 1 aydır ismi Bordo-Mavililer'le anılan Axel Tuanzebe'de kritik gelişmeler yaşanırken, Barcelona'nın eski stoperlerinden Jeison Murillo ismi de ağırlık kazandı.30 yaşındaki stoper için Kolombiya basınından flaş bir iddia geldi.

Kariyerinde Valencia, Barcelona, İnter ve Sampdoria gibi kulüpler bulunan Jeison Murillo, geçen sezon Celta Vigo'ya kiralanmıştı. Kolombiya Milli Takımı formasıyını 32 kez giyen ve güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Jeison Murillo, sözleşmesinin bitimine 1 sezon kalan Trabzonspor'a satılabilir. Son 1 aylık periyotta pek çok isimle görüşen ancak bir türlü mutlu sona ulaşamayan Bordo-Mavililer, artık bu işi bitirmek istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı da sağ stoperin Avusturya kampına gelmesini dört gözle bekliyor. Avcı geçtiğimiz günlerde "Sağ stoper istiyorum. Çok oyuncuyla görüşüyoruz" açıklaması yapmıştı.

Geçtiğimiz sezon önce Aston Villa, ardından Napoli’de kiralık olarak forma giyen 1.85 boyundaki Tuanzebe, artık düzenli olarak forma giyeceği bir yerde oynamayı hedefliyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onay verdiği Kongo asıllı İngiliz yıldızın transferi için Bordo-Mavili yöneticiler İngiltere'ye uçtu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...