Tayfur Bingöl'ün kariyer hedefi yüksek: Forvette olmalıyım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tayfur Bingöl'ün kariyer hedefi yüksek: Forvette olmalıyım

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın sezon başında Alanyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl, yeni hedefinin forvet oynamak olduğunu söyledi.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Gol hissiyatının çok yüksek olduğunu belirten Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcusu Tayfur Bingöl "Kariyerimde bugüne kadar sadece forvet oynamadım. Sahanın her yerinde rahat ediyorum. Gol ve asist yüzdem çok fazla. Asistlerle birlikte toplam 20 gole ulaşabilirim. Bunu başarabileceğime inanıyorum" sözlerini kullandı.

RÜYA GİBİ

Siyah beyazlı formayı giydiği için kendisini rüyada gibi hissettiğini söyleyen Tayfur Bingöl "Hayalim çok güzel başladı. Çok güzel devam ediyor. İlk maçımı oynadığımda inanılmaz bir atmosfer vardı. Bunun gerçek mi rüya mı olduğunu ayırt edemedim. Beşiktaş'ta olmanın mutluluğunu her gün, her antrenmanda, armaya her baktığımda yaşıyorum. Avrupa hedefim yok. Beşiktaş, şu anda İngiltere Premier Lig seviyesinde bir takım" dedi.

ÜÇÜNCÜ MAÇ: RAKİP GİRESUN

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bugün Giresunspor'la hazırlık maçında karşılaşacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadele S Sport'tan yayınlanacak. Antalya'da daha önce iki maç yapan Kartal, Charleroi'yi 2-1, Westerlo'yu 1-0 mağlup etmişti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...