Top Santos'ta! Aboubakar'ın Beşiktaş'taki geleceğini Portekizli hoca belirleyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Top Santos'ta! Aboubakar'ın Beşiktaş'taki geleceğini Portekizli hoca belirleyecek

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlılar kadro dışı bıraktığı oyuncuya doğum günü mesajı geçip arayı ısıttı. Afrika Kupası’ndan dönüşte yeni hocasıyla görüşecek olan Kamerunlu yıldıza kalmak isterse kapılar açık. Son kararı Fernando Santos verecek…

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı merakla beklenen Vincent Aboubakar’ın durumunu Fernando Santos çözecek. Siyah beyazlı yönetim 11 Aralık’ta Aboubakar, Rosier, Ghezzal, Bailly ve Onana’yı kadro dışı bırakmıştı. Ghezzal özür dileyince affedilmiş, Bailly, Onana ve Rosier ise başka takımlara gönderilmişti. Kadro dışı listesinde bulunan son isim için yönetim topu Portekizli çalıştırıcıya attı. Afrika Uluslar Kupası sebebiyle millî takımda bulunan Kamerunlu yıldızın dönüşünde bir görüşme gerçekleşecek.

BONSERVİS ŞARTI

Beşiktaş yönetimi, dün 32 yaşına giren Aboubakar’a doğum günü mesajı geçerek arayı ısıttı. Fernando Santos’un bire bir yapacağı görüşmede Aboubakar’ın tavrı belirleyici olacak. Tecrübeli golcü devam etmek isterse  yönetim açısından bir problem bulunmuyor. Aboubakar eğer gitmek isterse belirlenen bonservis bedeli karşılığında ayrılığa izin verilecek. Ayrıca tecrübeli oyuncuya alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi. 

KULÜPTEN KUTLAMA

Beşiktaş’ta kadro dışında kalan tek isim olan Vincent Aboubakar için kulüpten bir paylaşım geldi. 32 yaşına adım atan Kamerunlu golcünün doğum günü kutlandı. Aboubakar’ın bu paylaşıma cevap vermemesi dikkati çekti.

KONTRATINI DEĞİŞTİRMİYOR

Kontratı sezon sonunda bitecek olan Ghezzal’ın bu sezon 20 maçta oynaması hâlinde sözleşmesi bir yıl daha uzayacak. Yönetim, bu opsiyonun kaldırılmasını önerirken şu ana kadar 17 maça çıkan Ghezzal’dan ret cevabı geldi. 31 yaşındaki futbolcu sözleşmesine bağlı kalacağını belirtti.

MESAJ GÖNDERDİ

Ricardo Quaresma sahalara geri dönüp futbolu aktif olarak bırakmak istediğini açıkladı. Portekiz basınına konuşan 40 yaşındaki yıldız, “Kariyerimi sahada bitirmek istediğimi her zaman söyledim. Beşiktaş bir ihtimal, benim kulübüm, ailem de orada mutluydu. Bakalım...” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...