Uruguay elendi, Muslera çıldırdı! Hakemin üstüne yürüdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

2022 FIFA Dünya Kupası'nın gizli favorilerinden Uruguay, H Grubu son maçında Gana’yı 2-0 yendi. Uruguay, gol averajı nedeniyle grubu üçüncü sırada bitirerek turnuvaya veda etti. Maçın son düdüğüyle ortalık karıştı, çılgına dönen Muslera hakemin üstüne yürüdü, işte o anlar...

Uruguay, son müsabakasında karşı karşıya geldiği Gana’yı 2-0’lık skorla mağlup etti. Ancak Güney Amerika temsilcisine 2-0’lık galibiyet yetmedi. Bu sonuçla 3 puanı hanesine yazdıran Uruguay, Güney Kore ile puanını eşitledi. Averajları da eşit olan iki takım arasında Güney Kore'nin attığı golün fazla olmasından dolayı Uruguay turnuvadan elendi.

Uruguay elendi, Muslera çıldırdı! Hakemin üstüne yürüdü

Maçın son düdüğüyle birlikte yıkılan Uruguay takımı, soluğu Alman hakem Daniel Siebert’in yanında aldı. O sırada mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlayan Galatasaraylı Fernando Muslera, büyük bir tepki gösterdiği yardımcı hakemi konuşmasının ardından itti. Muslera, yaşanan olay sonrasında kart görmedi ve soyunma odasının yolunu tuttu.

Uruguay elendi, Muslera çıldırdı! Hakemin üstüne yürüdü

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...