Volkan Demirel'den Galatasaray galibiyeti yorumu: Bu maç bizim için dönüm maçıydı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 2-1'lik Galatasaray galibiyetinin ardından, "Bu maç bizim için dönüm maçıydı" dedi. 3 maçlık yenilgi serisinin ardından lideri deviren Hatayspor milli araya moralli girdi.

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 3 maçlık yenilgi serisini sona erdirirken Mersin'e lider gelen Galatasaray'a sezonun ilk yenilgisini tattırdı.

HATAYSPOR'UN PLANLARI TUTTU

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Volkan Demirel, kendileri adına güzel bir akşam olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Türkiye Ligi'nin en iyi takımlarından bir tanesini yenmek hem de planladığımız her şeyi saha içerisinde oyuncularımın göstermiş olması beni çok mutlu etti. Çünkü bu oyunun ana faktörleri oyuncular. Siz bir şey planlıyorsunuz, bir şey gösteriyorsunuz ama bunu uygulayanlar oyuncular.

Bu anlamda bugün her dediğimizi yaptılar ve maçın süresini uzattıkça pozisyonlara girerek, golleri bularak maçı bitirebileceğimizi biliyorduk. Galibiyet için takımımız tebrik ediyorum. Bundan önceki 2-3 hafta istediklerimizi sahaya yansıtamadık. 8 haftalık bir yükselişten sonra bir düşüş olacaktı. Bu maç bizim için dönüm maçıydı. Oyunlarımda çıktı elinden gelen mücadeleyi verdiler. Hatay için güzel bir akşam oldu."

Volkan Demirel'den Galatasaray galibiyeti yorumu: Bu maç bizim için dönüm maçıydı

https://twitter.com/Hatayspor_FK/status/1723420752454578513

GALATASARAY'IN HATAY'DA GALİBİYETİ YOK

Galatasaray, Hatayspor ile deplasmanda yaptığı maçlarda henüz galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılılar, tarihinde ilk kez Süper Lig'de 2020-2021 sezonunda mücadele etmek hakkı kazanan Hatay temsilcisine karşı geçen sezon hükmen aldığı galibiyet haricinde deplasmanda maç kazanamadı.

2020-2021 sezonunda Hatay'da 3-0 kaybeden Galatasaray, 2021-2022 sezonunda 4-2 mağlup oldu. Geçen sezon hükmen galip sayılan sarı-kırmızılılar, bu sezon da deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...