Yusuf Demir'den iddialara sosyal medyadan cevap! 'Hakkımda saçma sapan şeyler..."

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yusuf Demir'den iddialara sosyal medyadan cevap! 'Hakkımda saçma sapan şeyler..."

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklentilerin altında kalan futbolcusu Yusuf Demir maaşını alamadığı için sarı kırmızılılara ihtarname çektiği iddiasına cevap verdi. 

Galatasaray'ın 2022 yazında 6 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı genç futbolcu Yusuf Demir, maaşını alamadığı gerekçesiyle sarı kırmızılılara ihtarname çektiği iddiasına cevap verdi. 

"KESİNLİKLE BİR SORUN YOK"

Sezon başında İsviçre'nin Basel'e kiralanan 20 yaşındaki futbolcu Instagram hesabından iddialar hakkında açıklama yaptı. Demir, "Hakkımda saçma sapan şeyler yazılması sebebiyle... Galatasaray ile kesinlikle bir sorunum yoktur!" ifadelerini kullandı.

BARCELONA GÖRMÜŞ GENÇ YETENEK

Basel performansı Basel'de bu sezon 11 maça çıkan Yusuf Demir birer gol ve asist katkısı yaptı. 20 yaşındaki oyuncu bu süreçte 6 maçta forma giyemedi.

Avusturyalı futbolcu Rapid Wien'den Barcelona'ya satın alma opsiyonuyla transfer edilmiş ancak bonservisi Galatasaray'a geçmişti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...