Acaba sırada rekor mu var!

Acaba sırada rekor mu var!

T-Otomobil Haberleri

Hafta sonu gazetemizde QR kod ile videolu olarak yayınlanan “Gözü kapalı 244 km bastı” başlıklı haberimiz sosyal medyada büyük beğeni topladı.

ALİ ÇELİK

Görme engeline rağmen içindeki otomobil tutkusundan vazgeçmeyen Levent Karadöl, motor1.com direktörü Cihangir Perperik ile Bursa Yunuseli Havaalanı’nda bir hız denemesi gerçekleştirmiş bizde gazete olarak bu sıra dışı organizasyona destek vererek Levent’in hız denemesine şahitlik etmiştik. Haberimize gelen yorumlarla mutluluğunun arttığını ifade eden Levent Karadöl “Tarifi imkânsız bir duygu, hayalini bile kurmam mümkün değildi. Engelli insanların neler başarabileceğini göstermek adına da önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Cihangir bey ve sizin desteğiniz olursa dünya rekorunu kırabileceğimi düşünüyorum. Hatta ben şimdiden bu konuda küçükte olsa hazırlık yapmaya başladım. Emeği geçen herkese, sizlere ve Honda Türkiye’ye gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

İşte o haber;

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...