Egea konuşmaya başlayacak

Egea konuşmaya başlayacak

T-Otomobil Haberleri

Kullanıcısına motor, lastik ve yakıt bilgilerini uzaktan bildiren, gittiğiniz noktada boş otopark durumunu kontrol eden “Fiat Yol Arkadaşım Connect” Bursa’daki AR-GE merkezinde geliştirildi.

Fiat, Türkiye’deki kullanıcılarının alışkanlıklarını ve otomobille olan ilişkisini değiştiren bağlanabilirlik teknolojisi Fiat Yol Arkadaşım Connect’i güncellemeye devam ediyor. Tofaş’ta geliştirilen ve sınıfındaki ilk bağlantılı araç teknolojisi olarak dikkat çeken Fiat Yol Arkadaşım Connect, araçlara yetkili servislerde monte edildikten sonra cep telefonu uygulaması ile birlikte kullanılıyor. Düzenledikleri basın toplantısında konuyla ilgili bilgi veren Fiat Satış Sonrası Direktörü Hüseyin Şahin, küresel anlamda dijitalleşmeye yönelik adımları yakından takip ettiklerini belirterek “2018 yılında geliştirmeye başladığımız Fiat Yol Arkadaşım Connect’i, Satış Sonrası Connectivity ekibi, Tofaş Bilgi Teknolojileri ve AR-GE birimleriyle bağlantılı araç platformu partneri Comodif ile hayata geçirdik. Ürünümüz uzaktan kapı kilitleme-açma yapılabiliyor, otopark lokasyonlarına km uzaklık, boş kapasite bilgisi ve fiyat tarifesini öğrenebiliyor, akü, lastik, adblue ve LPG seviyelerini kontrol edebiliyor. Bununla birlikte olası kritik arıza kodunda seyahat sırasında bir sinyal alırsak müşterimizin seyahati tamamlanır tamamlanmaz müşteri ilgi merkezimiz müşterimizi arayarak aracı ile ilgili yapması gerekenleri telefonda aktarıyor gerekli durumlarda acil yol yardım ve çekici desteği veriyoruz. Ayrıca Fiat Yol Arkadaşım Connect; kaza anında alınan çarpışma verisiyle ilgi merkezimize anında uyarı iletiyor ve Müşteri İlgi Merkezimiz kullanıcıyı arıyor. Talebi doğrultusunda ambulans hizmeti gönderiyor olduğumuz gibi; müşterimize ulaşamazsak otomatik olarak aracın bulunduğu konuma ambulans hizmeti gönderiyoruz” dedi.


Toplantıda Fiat’ın 2021 performansını değerlendiren Altan Aytaç ise “Pazardaki liderliğimiz devam ediyor. Yılın ilk 8 ayında 78 bin 726 bin adetle öndeyiz. Fiat markası ile ağustos ayında 10 bin 366 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleştirerek, otomotiv pazarının tek başına yüzde 17,7’sini oluşturdu. Sedan, Hatchback, Station Wagon gövde seçenekleri ve aileye yeni eklenen Cross ile teknoloji ve konforu ulaşılabilir kılan Egea ailesinin lansmanından günümüze toplam satış rakamı ise 324 bin adedi geçti. Yılı 800-850 bin bandında kapatacağını öngördüğümüz 2021 toplam otomotiv pazarında hedefimiz, liderliğimizi sürdürürken, teknolojiyi de geniş kitlelere ulaştırmak” diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...