Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

C SUV sınıfında ezber bozan model

C SUV sınıfında ezber bozan model

T-Otomobil Haberleri

Sınırlı sayıda üretilen Kia Sportage Black Edition Türkiye’de... Siyah detaylarla dikkatleri üzerine toplayan ‘Black Edition’ için; 100 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0,99 faiz seçenekli kredi sunuluyor.

ALİ ÇELİK

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor’un markası Kia, C SUV sınıfında ezberleri bozan modeli Sportage’ın “Black Edition” serisini eylül ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sundu. 1,6 litre dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle sunulan Black Edition; güçlü performansın yanında tasarımıyla da iddiasını gösteriyor. Siyah detayların öne çıktığı Black Edition versiyonu; 17 inç alaşımlı jantlar, gövde rengi kapı kolları, ön ve arka parlak siyah tampon koruma, yeni tasarım parlak siyah radyatör ızgarası, parlak siyah tavan rayları ve LED ön farları ile dikkat çekiyor. Karartılmış Kia logosu ve parlak siyah Sportage logosu ile “Black Edition”, farkını ortaya koyuyor. Türkiye’ye sınırlı sayıda getirilen Sportage Black Edition; 4 farklı renk alternatifi, benzersiz ve göz alıcı tasarımıyla eylül ayına özel 100 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0,99 faiz fırsatıyla, Kia yetkili satıcılarında alıcılarını bekliyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...