Alman devi Opel Astra bu fiyata bir daha satılmaz! İndirimi duyan bayilere koşuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alman devi Opel Astra bu fiyata bir daha satılmaz! İndirimi duyan bayilere koşuyor

T-Otomobil Haberleri

Almanya'da tasarlanarak üretilen Opel Astra ince işçilik ve heyecan verici teknolojik detayları ile keyifli bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Altın Direksiyon ödülüne layık görülen Opel Astra en uygun fiyatıyla satışa sunuldu.

Yeni nesil teknoloji ile bezenmiş Opel Astra araç modeli turbo ve dizel motor seçeneği ile hızda ve konforda sınır tanımıyor. 844.900 TL başlangıç fiyatı ile piyasalarda satışa sunuluyor. Geniş renk skalası, teknoloji ile uyumlu ekipmanları yetkili Opel bayilerinde sizleri bekliyor.

Alman devi Opel Astra bu fiyata bir daha satılmaz! İndirimi duyan bayilere koşuyor

teknolojioku.com’un haberine göre, C HB segmentindeki seçenekler arasında yer alan Opel Astra HB, son kasasıyla kullanıcıların beğenisini kazandı. Rakipleriyle rekabet ederken oldukça başarılı bir satış performansı sergileyen bu kompakt hatchback, sportif tasarımı, konforu ve performansıyla ön plana çıkıyor. Ülkemizdeki otomobil tutkunları, Opel Astra HB'nin çekici özellikleri ve uygun fiyatıyla ilgi gösteriyor.

Opel Astra HB'nin dikkat çekici tasarımı, dinamik hatları ve akıcı şekliyle gözleri üzerine çekiyor. Sportif ve modern duruşuyla kendine özgü bir tarz sergileyen araç, zarif detaylarıyla da estetik bir görünüm sunuyor. Geniş ön ızgara, keskin farlar ve aerodinamik hatlar, Astra HB'nin dinamizmini vurguluyor.

OPEL ASTRA HB FİYAT LİSTESİ: HALA ÇOK UYGUN!

İç mekana adım attığınızda ise ferah bir atmosfer sizi karşılıyor. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı iç tasarım, kullanıcılarına rahatlık ve konfor sunuyor. Yüksek ergonomiye sahip koltuklar, sürüş deneyimini daha da keyifli hale getirirken, geniş bagaj hacmi de pratik bir kullanım sunuyor.

RAKİPLERİNE FIRSAT TANIMIYOR!

Yeni nesil Opel Astra sürücü odaklı bir deneyim ile iç tasarımda geniş fonksiyonellik vaat ediyor. Pure Panel kokpit sistemi, sezgisel sürüş olanağı ve sürücü destek teknolojileri ile kendi alanında bir çığır açıyor.

Rekabeti körükleyen sportif tasarımı kompakt hatchback ve üst düzey konforu öne çıkarıyor. Opel Astra HB uygun fiyatlı satışı ile kaçırılmayacak son teklifini alıcısına sunuyor.

İÇ MEKANDA LİMİTSİZ KONFORU YAŞATIYOR!

İç mekanda ferah bir atmosferi yaşatırken tasarımda konforu vaad ediyor. Sportif duruşu, zarif detaylar ile estetiksel bir görüntü sunuyor. Ergonomik tasarımı yolculuk sırasında daha rahat bir sürüş fırsatı sağlarken geniş bagaj hacmi ile pratik bir kullanım alanı vaat ediyor.

Alman devi Opel Astra bu fiyata bir daha satılmaz! İndirimi duyan bayilere koşuyor

OPEL ASTRA SATIŞ FİYAT LİSTESİ

Opel Astra 1.2 litrelik benzin hacmi, 130 beygir gücü ve 6 ileri manuel şanzıman özelliği ile göz dolduruyor. Yeni nesil Opel Astra Edition, Elegance ve GS modelleri ile 844.900 TL başlangıç fiyatı ile satışa sunuldu. Modeline göre değişen fiyat aralığı aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Opel Astra MT6 Edition modeli başlangıç satış fiyatı 844.900 TL
  • Opel Astra AT8 Edition modeli başlangıç satış fiyatı 952.900 TL
  • Opel Astra AT8 Elegance modeli başlangıç satış fiyatı 1.046.900 TL
  • Opel Astra AT8 GS modeli başlangıç satış fiyatı 1.138.900 TL

Kaynak: teknolojioku.com

Derleyen: turkiyegazetesi.com

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...