LEGO’dan yeni yarış serisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
LEGO’dan yeni yarış serisi

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yanlış duymadınız, BMW, McLaren Racing & Senna Brand ve Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team iş birliğiyle LEGO Group tarafından hayata geçirilen yeni LEGO Technic, pistlerin hızlı modellerini sıfırdan toplamanıza imkan verecek.

LEGO, araç ve yarış tutkunları için ürün portföyüne yeni yarış araçları eklemek üzere; BMW, McLaren Racing & Senna Brand ve Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team gibi en bilinen ikonik araba ve yarış markaları ile iş birliği yaptı.

LEGO’dan yeni yarış serisi

Tanıtılan yeni serinin içinde en dikkat çekici parçalardan birisi tüm zamanların en başarılı F1 araçlarından biri olan 1988 McLaren MP4/4'ü. McLaren Racing ve Senna Brand iş birliğiyle hayata geçen LEGO ICONS McLaren MP4/4 & Ayrton Senna, çok keskin detaylara ve gerçekçi fonksiyonlara sahip.

Bu etkileyici set; çalışan bir direksiyon, çubuk süspansiyon, ayarlanabilir arka kanat, kaygan lastikler, aynalar, vites değiştirme ve detaylı turbo şarjlı V6 motor gibi özelliklere ve hem araç hem de Ayrton Senna mini figür için bir standa da sahip. Bizim favorimizde kesinlikle McLaren MP4/4.

LEGO’dan yeni yarış serisi

Öte yandan LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 & BMW M Hibrit V8 Yarış Arabaları seti, iki farklı model ve iki LEGO mini figür sürücüyü içeriyor. Bu aracın 9 yaş ve üzeri tutkunları, çift paket fırsatı ile her araçtan ayrı keyif alabilir ve yapım süreci bittikten sonra iki aracı birbirlerine karşı yarıştırabilir. Her bir yarış aracı, ikonik Alman otomobil üreticisinin tarzını ve yüksek performansını vurgulayan gerçek detaylarla dolu.

LEGO’dan yeni yarış serisi

18 Yaş ve üzeri yetişkinler için LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance; 7 yaş ve üzeri çocuklar için ise bu setin pull-back versiyonu ile sıra dışı bir deneyim sunuyor. Yetişkinlere yönelik 1:8 ölçekli model, orijinal renk ve desen detaylarına, motor kapağını çıkarırken yakından keşfedilebilecek hareketli pistonlu fanlarla birlikte çalışan bir V6 motora, açılan bir kanada, bağımsız süspansiyona, çalışan direksiyona ve kaygan lastiklere sahip.

Çocuklara yönelik pull-back versiyon hem otantik bir görünüm hem de aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Böylece çocuklar en sevdikleri yarış anlarını yeniden oluşturuyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...