Vodafone Smart 6 inceleme

Vodafone Smart 6 inceleme

TEKNOLOJİ Haberleri

vodafone, vodafone smart 6

Vodafone nbsp;tarafından tasarlanan, geliştirilen nbsp;4G destekli akıllı telefon nbsp;Vodafone Smart 6, satışa sunuluyor. Vodafone tarafından geliştirilen ve şimdiye kadar Vodafone tarafından geliştirilen en iyi telefon unvanına sahip olan nbsp;Vodafone Smart 6, nbsp;151 gr nbsp;ağırlığa ve 8.35 mm nbsp;kalınlığa nbsp;sahip.

Vodafone Smart 6 inceleme

Geniş ekran severler için nbsp;5.5 inç ekranı ile FULL HD nbsp;çözünürlük sunan nbsp;Vodafone Smart 6, oyun ve filmlerde tam performans sunmakta. nbsp;1.5 Ghz saat hızında çalışan 8 çekirdekli işlemciye sahip olan Smart 6 modelinde nbsp;2 GB RAM, nbsp;16 GB dahili hafıza yer alırken, cihazın microSD desteği ile 128 GB'a kadar yükseltilebilir hafızası var.

Vodafone Smart 6 inceleme

Android nbsp;5.0.2 Lollipop nbsp;işletim sistemi ile donatılmış olan nbsp;Vodafone Smart 6, nbsp;Dolby Audioteknolojisini içerisinde barındırıyor, bu da müziklerinizi, filmlerinizi yüksek ses kalitesi ile izleyebilirsiniz anlamına geliyor. Bunun yanı sıra nbsp;Wi-Fi Display nbsp;özelliği ile herhangi bir kablo olmadan cihaz ekranınızı televizyonunuza yansıtmak, kontrol etmek oldukça kolay hale getirilmiş. nbsp;3000 mAh nbsp;kapasiteye sahip batarya, günü rahatlıkla atlatmanızı sağlamakta.

Vodafone Smart 6 inceleme

Fotoğraf, kamera özelliklerindee ise, nbsp;Vodafone Smart 6'nın arka kısmında 13 MP çözünürlüğe sahip ana kamera bulunuyor. Bu kamera ile nbsp;1080p nbsp;videolar çekmek, başarılı fotoğraflar elde etmek mümkün. Cihazın ön kısmında ise 5 MP çözünürlükte bir kamera yer almakta, selfie çekimlerini kolaylaştırmak için "gülümseme algılama" modu ile fotoğraf çekmekte mümkün.

Bu yıl nbsp;Temmuz nbsp;ayında satışa sunulacak olan nbsp;Vodafone Smart 6 nbsp;için ön sipariş nbsp;fiyatı 699 TL nbsp;olarak belirlenmiş. Telefonun satışa çıktıktan sonra fiyatının artacağına dair iddialarda bulunuyor, eğer uygun almak istiyorsanız, ön sipariş fiyatını değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Kaynak: Vodafone Smart 6 inceleme

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...