Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesajlaşmada devrim! Ray-Ban akıllı gözlüklere WhatsApp özelliği

Düzenleyen:
Mesajlaşmada devrim! Ray-Ban akıllı gözlüklere WhatsApp özelliği

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya devi Facebook, geçtiğimiz aylarda Ray-Ban Stories akıllı gözlükleri geliştirdiğini duyurmuştu. Son olarak şirket, Ray-Ban Stories gözlüklere WhatsApp mesaj komutu getirmeye hazırlanıyor.

Hiç telefonunuza dokunmadan WhatsApp mesajı göndermek için bir akıllı gözlük satın almayı düşünür müsünüz? WhatsApp Android uygulamasının yeni bir APK incelemesine göre bu çok yakında gerçeğe dönüşebilir. Teknoloji devi Meta, Ray-Ban Stories akıllı gözlükleri ile bunu mümkün hale getireceğe benziyor.

XDA Developers'ın haberine göre, WhatsApp beta 2.22.9.13 güncellemesinde kullanıcılar, belirli giyilebilir cihazlar ile mesajlarını yönlendirebilecek. Bu özellik ile Ray-Ban Stories akıllı gözlüklerdeki mikrofon aracılığıyla WhatsApp mesajları yazmak mümkün olacak. Facebook Asistan'a WhatsApp'ta bir arkadaşınıza mesaj göndermesi için talimat vererek, sokakta yürürken telefonunuza bile dokunmadan iletişim kurabileceksiniz. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...