Bayraktar AKINCI TİHA’nın gözünden Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bayraktar AKINCI TİHA’nın gözünden Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Türkiye’nin gökyüzündeki markası Türk Yıldızları’nın, TEKNOFEST Azerbaycan’daki nefes kesen gösterisi Bayraktar AKINCI TİHA ile kaydedildi. İşte TİHA’nın gözünden Türk Yıldızları’nın izleyenleri mest eden gösterisi…

Türkiye’nin gökyüzündeki markası Türk Yıldızları, yurt içinin yanı sıra yurt dışındaki gösterileriyle de nefesleri kesiyor. İzleyenlere unutulmaz anlar yaşatan Türk Yıldızları, herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Geçen hafta ‘İki ülke, tek millet, tek festival’ sloganıyla Bakü’de düzenlenen TEKNOFEST Azerbaycan'da izleyenleri kendilerine hayran bırakan Türk Yıldızları, TİHA tarafından havadan görüntülendi.

TİHA’NIN GÖZÜNDEN TÜRK YILDIZLARI

Baykar savunma tarafından üretilen ve Türkiye’nin en gelişmiş özelliklerine sahip insansız hava aracı TİHA eşsiz özellikleriyle dünyada sayılı. Terörle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde öne çıkan TİHA’lar, 24 saat kesintisiz uçabiliyor. 40 bin feet irtifaya kadar yükselebilen TİHA’lar, 6 ton kalkış ağırlığına ve 1,5 ton faydalı yük taşıma kapasitesine sahip olarak geliştirilen bir insansız hava aracı.

BAYRAKTAR AKINCI TİHA’NIN KAMERASINDA

Bayraktar Akıncı TİHA’lar Bakü semalarında uçan Türk Yıldızları jetlerinin kol uçuşu, akrobatik ve solo hareketlerini görüntüledi. Hava Kuvvetleri Komutanlığının Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda konuşlu akrotimi Türk Yıldızları'nın  gösterisi beğeni topladı.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...